Benelli Trk502 kullanıcısıyım.Gayet memnunum şu marka takıntısı ve motordan anlamayan kitleye hiçbirşey demiyorum.Gidin 70000 tl ye africatwin e binin gerçekten 10 numara

.Xmax 26000 tl olmuş 250 cc .Çift ABS herşeyi üstünde Trk502 yi 27.500 den almıştım.Alın scooter ı da kapışalım

))
İşin özü ;
1- İnsanların ne istediğini bilmeden yorum yapmayın
Az yaksın,vergisi az olsun ,çok yük alsın ,alçak olsun-yüksek olsun,egzos bağırsın,ABS olsun-olmasın,param bu kadar vs...bunlara göre konuşalım.adam 20000 tl var diyor 45000 tl ilk motoru övüyorsunuz.
2- Herkesin motoru kendince iyidir.Lakin Önce bir oturun kullanın .Herkesin motoru herkese uymaz.Motor güzeldir ama o kadar cüsselidirki kullanamazsın bu kişiye göre değişir.
3- Önce güvenlik(güvenlikten taviz vermeyin)koruma demiri,ABS ön siperlik ,lastik vs.
4- Şehir içinde kurye gibi seyahat eden arkadaşlarımıza goldwing önermeyin.
5- bana sunu anlatın.Sıfır motor olsun yan çanta bağlantı demirleri(gibi),lastikler üzerinde Pirelli Angel Gt,Akü Yuasa,koruma Demiri,ön siperlik,gaga ve çamurluk uzatma Çift ABS arka opsiyonel kapatılabilir.Az yaksın (4-5lt) ama yakıt deposu iyi olsun(20 lt) vergisi orta direk olsun 650cc altı ve bu motor su anda 30000 tl sıfırı olsun hadi bana bir model yazın rica ediyorum.
Emniyetli sürüşler tüm iki teker sevdalılarına selam olsun..