ben inanmadım.
büyük ihtimal fukara avuntusu bi komple teorisi şakamsı.
büyük ihtimal fukara avuntusu bi komple teorisi şakamsı.
ben inanmadım.
mesela ben whatsapptan o karakteri size gönderirsem ya telefon çöküyor ya whatsapp 8+ elma logosunda kaldı 6 da sade whatsapp çöktü
[url]https://i.hizliresim.com/XPPWP3.jpg[/url]
[url]https://i.hizliresim.com/G99nDr.jpg[/url]
Telefonu kullanmak. İçin watsapp grubu mu var![]()
Yeni grup önerisi : kahvaltıda yumurta yiyenler kulübü (rafadan yumurta tarifi yüklenmiştir)
![]()
yeni alacak kişiler sorun yaşayanlar root rom atmak isteyen ama bilmeyen insanlara yardım ediyoruz 70 kişiyiz![]()
Dostum ev mi alacak adam yardim ediyorsunuzalt tarafi standart bir elektronik alet yani bu.
Ben yardim edeyim burdan herkese, en yakin teknoloji magazasina ya da telefonuya gidip telefonu istiyorsunuz, parayi verip alıyorsunuz![]()
Insanlarin buna ilgisi olmasi üzücü sadece. Muhtemelen kendi icin bu telefonu almak su kadar zor , bu telefonu alan bir amerikali icin ev almak gibi.
Grup da o yuzden ilgi de.
Düşünelim, kuala lumpur diyelim ornek olarak, bir grup genç bir watsapp grubu açıyorlar. Ismi de 8 gb usb bellek grubu. Orda çok pahaliymis falan filan.
Ozetle komik geldi sadece. Kuala lumpurlular ile benzer abeslikte.
Önce panzehiri öğrenmek lazım.![]()
facebookta da paylaşayım dedim ama spam olarak algılıyor.
rehbere toplu mesaj atmayı düşünüyoruml: çöksün iphoneler artık. garanti kapsamı içindedir sonuçta dimi? öyle milleti kazıklamayla olmuyor bu işler. gıcık oluyorum iphone markasına. sırf pahalı olduğu için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
tesadüfe bak abimler misafirlikten yeni geldiler, seslerinden duydum kapıda yakaladım mesajı okutmadan sildirdim.
telefona bir şey olsaydı uçardım sana dedi
herkese yollayın, çökertin ayfonları.
Panzehir şu şekilde o karakteri gönderince telefon dili algılayamıyor ve yüklemeye çalışıyor veri tabanında olmadığından yükleme ekranında kalıyor elma logosu geliyor panzehir için nerden attıysan aynı konuşmanın altına normal bişey yazıyosun dili algilıyor o ekrandan çıkıyor kişide konuşmadan o karakteri siliyor düzeliyor ama bazı telefonlarda düzelmeye biliyor örneğin iphone 6 ve 7 lerde bu şekilde düzelirken iphone 8 ve x lerde telefon bootloop da kalıyormuş şakayı ona göre yapmanızda fayda var ios güncellemesi çıkana kadar kişi mağdur olabilir güncelleme çıksa bile serviste çözülür
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------
Şahsen biri bana yapsa dava ederim hiç acımam hemde böyle birşeyi bilerek yapacak bir sürü geri getiremeyeceğim bilgiler var iş için olanıda kendi kişisel hayatımdanda
Takım tutar gibi siyasi partizanlığa zaten alıştık da, bir android/ios tapıcılarını (fanboy) anlayamadım.
Hayatta başka gayesi veya kaygısı yokmuş gibi gelmiş motosiklet forumunda birini gömmeye, birini övmeye mesai harcıyor.
Nihayetinde para verip aldığın bir ürün, bir mal. Unutma sen ona SAHİPSİN, AİT DEĞİL.
Gerçi sahibi olduğu motosikletin markasına methiyeler dizen insanlardan da çok var. Kime neyi anlatıyorsam...
zaten sahip olduğumuz için tüm özelliklerinden yararlanmaya çalışıyoruz ya onca para verip 500 liralık telefon gibi kullanmıyoruz![]()
Bana dedi onu sanirim. Android fanboyu sandi herhal.
Neyse benim dikkat cekmek istediğim konu ozetle, disarda yapilacak yasanacak çok sayida guzel tecrübe bizi beklerken, kapitalizmin kar amaci ile bize dayattigi oyunu oynamak zorunda degiliz. Bir telefon için watsapptan grup konusmasi yapmak da bana bunu hatirlatti sanirim. Ki bu alet normalde yarim asgari ücretle alinabilen ve en saf insanin kullanmasi icin ozel tasarlanmis bir cihaz.
Onun disinda bir eleştirim yok iyi pazarlar dilerim. Herkesin keyfi kendine sonuçta.
Takım tutar gibi siyasi partizanlığa zaten alıştık da, bir android/ios tapıcılarını (fanboy) anlayamadım.
Hayatta başka gayesi veya kaygısı yokmuş gibi gelmiş motosiklet forumunda birini gömmeye, birini övmeye mesai harcıyor.
Nihayetinde para verip aldığın bir ürün, bir mal. Unutma sen ona SAHİPSİN, AİT DEĞİL.
Gerçi sahibi olduğu motosikletin markasına methiyeler dizen insanlardan da çok var. Kime neyi anlatıyorsam...
Bootlop dediğin olay , anakart ile alakalı ve genelde çok ısınan telefonların anakart bağlantı lehimleri kopar ve devre tamamlanmadığı için bootloop olur .