( VEDA ) ÇANAKKALE 116. JANDARMA E.E ALAY KOMUTANLIĞI

Arkadşalar,

Vatani görevim dolayısıyla foruma bir süre uzak kalacağım. Acemi birliğim güzel yer düştü sanırım cok fazla bilgi sahibi değilim.
Yarın birliğime teslimim. Hakkınızı helal edin. Kazasız belasız sürüşler. Hoşcakalın :)

bende usta birliğinde bundan tam 10 yıl önce oralardaydım ama ben boğaz komutanlığındaydım yani denizciydim kafamı dinleyebildiğim güzel günlerdi askerlik günlerim Hayırlı teskereler kardeşim

Arkadşalar,

Vatani görevim dolayısıyla foruma bir süre uzak kalacağım. Acemi birliğim güzel yer düştü sanırım cok fazla bilgi sahibi değilim.
Yarın birliğime teslimim. Hakkınızı helal edin. Kazasız belasız sürüşler. Hoşcakalın :)

vallahi şimdilerde askerlik yapanları görüyorum. pek öyle uzak kalmayabilirsin bence :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:10 ----------

bende usta birliğinde bundan tam 10 yıl önce oralardaydım ama ben boğaz komutanlığındaydım yani denizciydim kafamı dinleyebildiğim güzel günlerdi askerlik günlerim Hayırlı teskereler kardeşim

vay arkadaş bize de 25. mekanize piyade ardahan. eksi 37 derecede askerlik. şansımı seveyim. adama deniz bize dağlar. o değilde 15 sene olmuş ya. sen 10 diyince saydım. yaşlanmışız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar