- Konu Yazar
ne desem ne söylesem başa bela.. ne yazsam gg. nasıl bir ülkede nasıl bir yönetim mantığıyla yaşıyoruz canlar. gerçi bilenleriniz benden önce ve benden iyi biliyordur ya. ben bugün yaşayarak öğrendim. bakınız duruma. bir arkadaşım bugğn ruhsatımı aldı rastgele kurcaladı. senin muayenen geçmiş dedi. saçmalama olur mu öyle şey 1 yıl önce sıfır aldım iki yılı var dedim. ama baktım doğru. 13 şubat. aradım tüvtürkü. kardeşim dedim 3 yıl değil mi. 3 yıl ama üretim tarihinden itibaren 3 yıl dedi. sonda molla gugıla sordum danıştım. aman allah. tescil tarihi diye bir şey yok. uygunluk belgesi tarihi diyen var ülkeye giriş diyen var. saçmalığa bakar mısınız? bayi satışı yapmadan 3 yıl dolarsa sıfır taşıtı muayeneye götürecek geri getirip satacak öyle mi? ya ds 2 yıl 11 ay 29. gün satın alırsam ruhsatı çıkarıp plaka takıp aynı gün sıfır araçla muayeneye öyle mi? peki 3 yıldan fazla sürmüşse ilk satış süreci ben almadan? alır almaz ceza mı yiyorum muayene geçti diye? bayiden muayaneye öyle mi? ne yapsam ne etsem nerden nasıl para yolsam vatandaşı düdüklesem diyen mekanızma. evet gavur bizi kıskanıyor