İki kes yeşil Apache aldım fakirlikten
50 bine yakın km yaptım. Tek sorunu titreşim başka sorunu yok diyenlere kulak asma. Titreşim olayına sürücü olarak belli bir süre sonra alışıyorsun fakat artçı için felaket bir durum. Farlar kimine göre iyi kimine göre yetersiz farlarla pek fazla oynama yapamıyorsun akü kaldırmıyor servisin söylediği bu. Muadillerine göre puslarla kıyaslanabilir ama en yakışıklısı o gibi. Oturuş pozisyonu öne eğimli olduğu için çabuk yoruluyorsun bel ağrısı yapıyor. Bunların dışında tekrar söylüyorum daha önce söylemiştim ve bana karşı savaş başlatmışlardı bir kaç kişi, eğer arkanda kilolu bi artçı var ise yokuşlarda kalkışta vs ön teker havaya kalkar gibi oluyor dengesizleşiyor motor. Servis sorunu ciddi derecede var heryerden servisi yok bir servisin bişey yok dediğine diğer servis var diyebiliyor. Parçalar çok pahalı Honda Yamaha gibi Yan sanayisini bulman sıkıntılı. Bunların dışında sağlam motordur benzini koy yola çık arkana bakma diyebilirim. Plastik aksamı va çok kaliteli. Ben yaşadığım bir iki sorunu kısaca geceyim bunlar servisle alakalı motorla değil, ilk motorumda arkamda artçı varken Işıklara yaklaşıyordum ve frene bastım yavaşça arka teker tak dedi kitledi, Bayrampaşa servisi motoru alırken montajını adam gibi yapmamış fren manetini tutan somun düşmüş ve kitledi allahtan hızım yavaştı bişey olmadı. Vites pedalı düştü oda aynı şekilde montajı adam gibi yapılmamış. Titreşimin etkisi büyük bu olaylarda. 2. Motorumda sıfır motor sağa çekme yapıyordu gittim servise adam bişe yok diyor sağa cekiyo az her motorda olur diyor, diğer servise gittim lastikten yapar diyor bunun lastikleri dandik rot balans yaptır yada değişmesi gerek dedi aradım isotlar grubu durumu anlattım lastikleri değişin diyor onlarda. Ben sıfır motor almışım adamlar lastik değişin diyor i, lastik garantiye girmiyormuş. Vs vs işte kardesim paran varsa Japon al yoksa bu paraya Apache iyidir hero dekanda kaliteli diyorlar ama bilgim yok karar senin.