15.000km NS150 kullandım. Benim akümü servis arayıp kendisi değiştirmek için çağırdı. Bir kere bile bakım harici bir arıza için servise gitmedim. Görünümünü boşver, CBF den daha atiktir ve daha az bayılır. Benzini bitmiş bir CBF i ben çok rahat çekerek benzin istasyonuna götürebilirken, CBF le denediğimizde ara ara motorun olduğu yerinden kıpırdayamadığı oldu. Bugüne kadar bindiğim küçük motorlarla kıyaslarsam artıları : Atik olması, parça fiyatlarının uygun olması, titreşiminin olmaması, servisin güven vermesi (Bursa Panayır servisi),frenlerı özellikle ön freni, görünümü. Görünüme önem vermem ama motor çok güzelmiş lafını 50 kere duymuşluğum vardır. Eksileri, insanların bindiğin motorun markasına önyargıyla bakması, ne malı bu ? Hint. O zaman kötüdür, aküsü değiştirilmemiş modellerde duyduğum göstergenin açılıp/kapanma durumu, (garantisi varsa değişim talep edebilirsin), aynaları (başımı oynatarak her yeri görebiliyordum ama daha ferah daha güzel olsun isterdim). Aklıma gelenler bunlar.