sıfır km regal bulamıyorum

arkadaşlar sıfır km regal arıyorum ama bir yerde buldum onda da elinde kalmamış.regali olan arkadaşlar nereden aldıklarını yada nerede bulabileceğimi söylerlerse çok memnun olurum.(ben 20beygirlik olanından almayı düşünüyorum.tavsiye edermisiniz?aynı motor ama 16 beygir deil 20 beygir.2500cc chopper)

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
dostum 2500cc bulman biraz zor olacak:p ama eminim regal sahibi arkadaşlar yardımına koşacaklardır hemen.
kaliteli bir seçim yapmışsın...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Senin 20 bg olandan kastın daha sonra çıkan t direksiyonlu model.

Bg olarak eski modeller arasında herhangi bir fark yok onu bilesin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yopaşa bak.zeynep kamilde.ellerinde vardı en son gördüğümde

ama sadece motor alınır.sakın servise gitme onlara

Son düzenleme:
arkadaşım mecidiyeköyde var tam adresi bilmiyorum ama cevahir alışveriş merkezinin arka tarafında tam garaj kapısının girişinin karşısındaki sokakta hemen görürsün dükkan oldukça büyük bir dükkan ve sadece regel raptor markası satılıyor. bugün yolum düşerse tam adres ve firma ismi alırım.

birde çapada olması gerekiyor ama mondial bayisi satıyor bayiye gir regel raptoru sor sana bir yer tarif ediyor hemen yan sokakta orda görüp konuşabilirsin. 4.350 ytl anahtar teslim peşin fiyat demişti mondial bayi.

Walla Samsun ve Ordudan alma şansın varsa gel alalım :p Buralarda var...

arkadaşlar sıfır km regal arıyorum ama bir yerde buldum onda da elinde kalmamış.regali olan arkadaşlar nereden aldıklarını yada nerede bulabileceğimi söylerlerse çok memnun olurum.(ben 20beygirlik olanından almayı düşünüyorum.tavsiye edermisiniz?aynı motor ama 16 beygir deil 20 beygir.2500cc chopper)

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kardeşim beni ara, veya özele PM at sana kaçtane istersen bulayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar