Dün yani konuyu açtığım gün hafif çamurlu ve yokuşlu bir yere gittim. Tam kros yapmış olmasam bile zevkliydi yokuş yukarı çıkarken birkaç defa patiye sardı. Sonra oraya benzer yerlere gidip tın tın etrafı inceledim. Kros tam olarak nasıl yapılır bilmiyorum ama ben gayet eğlendim. Aslında biraz gezi turu oldu, hızlı gitmedim zaten arka fren balatası bitmişti. Motorum bir depo ile ( 4.5 5 litre ) yaklaşık 150 km gitti . Ama ben bü süreçte bayağı sündürdüm. Şuanda 100 km'de 3 küsür litre yakıyor. Ben isteseydim o tüketimi yarısına kadar düşürürdüm. Bugün öğleden sonra Gebze'de kar yağdı , fakat tutmadı. Birde bugün takmadığım parçaların çoğunu taktım yan kapaklar, manyeto kapağı, varyatör kapağı, pedalın tekini takamamıştım onuda taktım. Zincirlerinide yağladım. Hala birkaç eksiği var. Onlarıda halledeceğim inşallah. Sorunuz olursa söyleyin çünkü bugünlerde hep motorumun başındayım. İyi günler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:28 ----------
Bugün benim motora parça sipariş verdim. Yakıt musluğu, fren balatası, arka teker mili, yan kapak demiri, arka teker çektirmesi ve birkaç adet vida. Cumaya gelir inşallah.