Gençler Arasında Yeni Trend..Deterjan Kapsülü Yemek..

::23343:: Bu gençlik yıllarında yaptığım saçmalıklara benzerdir diyecek oluyorum ama sonra yok yahu bu düpedüz .....lık :pr:

Son düzenleme:
Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Yapılan araştırmalara göre 1950 li yıllardan beri dünya çapında ortalama zeka seviyesi hızla düşüyor.Bu haber de bu araştırmaları destekler nitelikte.

Çamaşır neyse de bulaşık deterjanı çok eğlenceli olabilir. Yemek yerken ayni zamanda nefes alabilmek için.

bırakın yesinler, bırakın içsinler.

bunun zararını anlayamayacak kadar düşük zekalı iseler üremesinler zaten.

DKN

yorumlara katıldığım halde yalnızım napıcam ben

Mersin İl Temsilcisi
Nükte yapacaktım fiili bulamadım. Özne tek başına salakça kaldı.

Sıfatsızlar!

Böyle şeyler nasıl trend olabilir, anlamakta güçlük çekiyorum.
WATER BOTTLE FLIP CHALLENGE diye bir şey vardı onu da anlamadım ama en azından kimseye zararı yoktu.

Etmeyin , yazıktır bu'kadar acımasız eleştiriler olmamış.

Leblebi tozu yimedinizmi siz hiç yahu , bu sebeble hastanelik olan tertiplerimi bilirim , leblebi'yi elvan sade kazoz'a tıka basa atıp içmeye çalışıp , agzından burnundan kazoz şelalesi çıkarmadınızmı ? hele akide güllesi , peki ya horuzlu şeker , topitop çıktı mertlik pozuldu.

Hasılı kelam , o çağlarda yenilen buna benzer şeyler anlaşılır , malum akıl 3 karış havada "deli'kanlı" deyiminide unutmayalım , derhal bilim adamları açıklama yapsınlar.

Geçen 2 kapsül ariel attım, baba dünya dönüyor.

Parlo escabar dediği gibi: Beyazın her türlüsü makbuldür.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------

Domestos ciğerleri temizliyormuş

Etmeyin , yazıktır bu'kadar acımasız eleştiriler olmamış.

Leblebi tozu yimedinizmi siz hiç yahu , bu sebeble hastanelik olan tertiplerimi bilirim , leblebi'yi elvan sade kazoz'a tıka basa atıp içmeye çalışıp , agzından burnundan kazoz şelalesi çıkarmadınızmı ? hele akide güllesi , peki ya horuzlu şeker , topitop çıktı mertlik pozuldu.

Hasılı kelam , o çağlarda yenilen buna benzer şeyler anlaşılır , malum akıl 3 karış havada "deli'kanlı" deyiminide unutmayalım , derhal bilim adamları açıklama yapsınlar.

leblebi tozu ile deterjanı kıyaslamışsın.

sen de mi attın yoksa deterjan kapsülü panpa, kafan pırıl pırıl olmuş. güle güle kullan.

Adamın biri "Deterjan kapsülü yemeyin" diye video çekince başlamış olay. Doğal seleksiyonu hızlandırmak için kezzap içmeyin diyorum.

Not: Yukarıda yazılan hicivdir, ciddi sanıp ben yaparım diye galeyana gelmeyin. Kezzap falan içmeyin sakın.

şişşşşt çaktırmayın. Böyle böyle eksilirler işte. Doğal seçilimin kralı burda. Motor kazalarına yazanları buraya davet ediyorum.

Bu facebook, instagram, youtube yeni yetişen neslin beynini s....

Lan biz küçükken suluboya yapıp onun suyunu içerdik,
Bu çocuklardaki kafa neyin kafası..

bende gencim hatta 17 yaşındayım ama nedense bu insanlar bana çok saçma salak geliyor nerden kaynaklaniyor bunlar, 3 4 sene önce böyle seyler yoktu hatta sosyal medya bile kullanmayanlar telefobu olmayanlar vardi simdi hergün bi salak cıkıp bisiy yapiyor arkasindan butun gerizekalilar da yapiyor.. dedigim gibi bu insanlar bana çok saçma ve salakça geliyor

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Adamların içi temiz.
Önemli olan bu!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar