Valla ne yalan söyleyeyim benim motorda baya baya bi sesli çalışıyo benden önceki sahibi katalizörü söktürmüş Alanya'da usta bulamadığımdan taktıramıyorumda kendi motorumun gürültüsünden sırf insanlar rahatsız olacak diye kendim rahatsız oluyorum açıkcası, o yüzden insanlar rahatsız olmasın diye çok mecbur kalmadıkça akşamları asla binmem hatta taksi tutup gitmişliğim bile vardır ama özellikle dikkat ettiğim bişey var ki ne zaman ister motor olsun ister araba ister bisiklet hiç farketmez kendi halinde sağdan sağdan giden birini görsem mutlaka debriyaja basıp kendimi atabildiğim kadar sola atarım sırf o korkup panik yapmasın diye çünkü tamamen yola konsantre olmuşken dibinizde aniden belirecek birşeyin ses çıkarmasınada gerek yok tek silindirli scooter dahi olsa adamı motorun üstünde bi zıplatıp "Allah iyiliğini versin sen nerden geldin lan" dedirtiyo, bu konuda lütfen duyarlı olun herkez sizin gibi usta şoför olmayabilir benim gibi acemileri de var trafikte ya da sizin kadar uyanık olmayabilirler, mazallah bu kazada olduğu gibi sonu çok feci bitecek olaylara sebebiyet verebilirsiniz, ölen kardeşimize Allah rahmet eylesin kalanlarada sabırlar ihsan eylesin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------
Hani meşhur bi bi hikaye vardırya sonunu yazayım başını sen hatırlarsın, ben bunun neresini düzelteyim Yunanistan değil Arabistan, evliya değil İbrahim peygamber, keçi değil koç, şeytan değil melek getirmiştir diye, ben de senin yazının neresini düzelteceğimi şaşırdım ama gel senle kabaca bir hesap yapalım geçtim 300'ü 250 ile giden bir araç bir saate 250 km yol alır yani dakikada 4,166 km, saniye de de 69,5 metre gider bu da 5 saniye de kabaca tam 350 metre mesafe demektir, sen 90'la giden bir aracın üzerinde aynaya anlık bir bakışınla 350 metre arkandan gelen bir ufacık bir cismi görüp sesini duyabiliyorsan ve bu aracın 5 saniye sonra yanında olacağını kestirebiliyorsan aga hiç durma hemen Nasa'ya iş başvurusunda bulun almazlarsa bende adam değilim çünü dünyada böyle bir ikinci göz ve zeka daha yok, elbetteki her ölüm bir sebebe dayanacaktır ancak böyle bir kazada düşen arkadaşlarımızı tamamen suçlu gibi göstermek insafsızlık olur, selametle kal...