Sağolun beyler tavsiye ve öneriler icin satip r25 almanin mantiksiz oldugunu anladim. Bi sure daha para biriktirip yuksek cc bi makine alicaz artik 2015 500r veya yazin ehliyeti a yapip 600 luk bise alinir
Motor uzerindeki,Km tecruben ne kadar?
600´lük makina tehlikeli olabilir.
20-30bin km daha bu seviyede devam etmen daha mantikli olacak.
İkisi de aynı motor. Farklı birşey istiyorsan 2. El KTM exc bak![]()
Ben ilk önce ktm rc aldım. Daha sonra 2017 sıfır duke 250 aldım. Şimdi de r25 aldım bunlar 4 ay içinde oluştu. Yakıtı boşver diyosan al bence 250cc den inip 250cc diye düşünme r25 çok başka bi motormuş acayip bişey bayıldım gerçekten. Ama yakıtı çok fazla biraz gazla hafiften 5.8 - 6.2 arası yakıyor az bişey gazlamaya o daTitreşim gerçekten çok az sesi tatmin edici sele oturuş pozisyonu çok rahat gerçi cbr250de de rahat. Şekilde o biçim cbr250 nin şeklini hiç beğenmiyorum tabiki göreceli bişey.
ya ikisinin arasında topu topu 8-9 hp fark var, r25 alınca cbr lerin yanından ciiuvvvvv diye geçip kaybolacağını sanma hayal kırıklığı yaşarsın,,400 veya 500 lük neysede 250 satıp 250 almaya bence değmez
20000 km civari bundan once de cbr 125 ile baslamistim(profile eklemeyi unutmusum). Ben de sizin gibi dusunuyorum zaten bi sure daha o yuzden 250 lik kullanicam. En azindan yazi da geciririm. Yaza dogru uzun yol planlarim var. Yaz sonu satip kisa dogru cc yukseltirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
Sen çok yanlis gelmissin kardeş![]()
İki motosiklet arasındaki 2 farkı yazsana kardes![]()
Cbr'a kapanıp dip gaz giderken, aynı anda hızlandığımız R25'e el sallamakla yetindim. 250 cc motosikletlere göre değerlendirirsek fark bariz.
Alınır, alınmaz konusunu kişisel tercih. Ama aynı gidiyor deniyor, o öyle değil