şahsen 250lik ss'im olsa tekrar gidip aynı cc'de almazdım.
tek silindirli makineden çift silindirliye geçmek kesinlikle sana büyük farklar hissettirecektir. bence cbr 250 satılıp temiz bir r25 alınabilir.
yada para biriktirip cbr500r da bakabilirsin. 250cc gibi ezgin değildir
2017 cbr diyorsun yani sen bu motoru galiba 0 km aldın.eğer öleyse asla ben 0 km motorumu satıp neydi belirsiz bir 2.el almazdım.evet kalkışı gidişi 250 ccye göre baya baya iyi.ama 250cc satılıp 250 almak ne kadar mantıklı bilmiyorum kaldıkı motorun 2017 model.ben pulsardan r25 e geçiş yaptım bunu yaparkende baya bi düşünmüştüm 50 cc için fark edermi diye.eğer kafayı bozduysan alıcam diyorsanda düzgün bir r25 sahibinden al.temizini bulman ciddi derecede zor bir motor.en iyi motor kendi motorun öyle bir dönemdeyiz artık
2. elde daha değerleniyor düşüncesiyle yani ilerde aldığından daha yüksek fiyata satma düşüncesi yaniii kâr etme düşüncesiyle alacaksan hiç girme bence o toplara. Keyfinize bakın üç kuruş kâr etme düşüncesiyle hareket etmeyin. Onun yakıtı, bakım maliyetleri, gerektiğinde parça pahalılığı aklınızdaki üç kuruşu çoktaan götürmüş olacak
Honda NC700S bak derim
Neyse arkadaslar bir kere daha actigim konuda topa tutuldumcogunlugu dinleyerek vazgeciyorum bu maceradan yaz gelmeden a sinifina yukseltirsem yaz sezonunu cbr250 ile gecirir kişa dogru bir 600luk bakarim artik. Bu arada kar etme pesin kesinlikle degilim ama insan motor alirken 2. El piyasasi hareketli olan birsey istiyor. Tabi benim gibi gecis motosikleti kullananlar icin soyluyorum