Kuba Kuba KEE100 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

HOORTTT!!!
Arkadaşlar sanırsam r25'de alamadığım düşük yakıt tüketimi zevkini bu motosiklette alacağım :queen:
Kendimi henüz yüksek cc bir motosiklete hazır olmadığını anladım. Bu yüzden KEE100 modelinden tercih edicem.
Benim tercih sebebim sırasıyla şunlar;
1. Düşük yakıt tüketimi (r25'den çok dilimiz yandı çoookk)
2. Vergi dilimi.
3. Sele altı bagaj.
4. Şehir için kıvraklık.
5. Uygun fiyat yüksek memnuniyet sunduğu için
Hayırlısı olsun bakalım hakkımızda :)

Eğer öneriniz varsa da beklerim.

Geçen gün Kuba servisi olan arkadaşım artık KEE 100 ün artık gelmeyeceğini söyledi

Yillardir motosiklet alayim diye plan yaparken simdi Satin aldim diye boyle oldu galiba :)) hayirlisi olsun ne diyelim.. ama guzel memnunum su an icin

:) bende kullandım bir zamanlar az arıza düşük yakıt kaliteli malzemesi vardı. Tekrar getirirler bence boş bi ürün değil

Selamlar.. motosikleti aldigimda kullanim klavuzu yoktu, rodaji nasil yapilir birsey bulamadim nette, zorlamiyorum 60/km gecmedim henuz.. su an 150 kmye yaklastim.. kullanan arkadaslar nasil yaptilar acaba rodaji.. İlk bakimi ne zaman yaptirmam uygun olur yag degisimi ve varsa diger bakimlar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Selamlar.. motosikleti aldigimda kullanim klavuzu yoktu, rodaji nasil yapilir birsey bulamadim nette, zorlamiyorum 60/km gecmedim henuz.. su an 150 kmye yaklastim.. kullanan arkadaslar nasil yaptilar acaba rodaji.. İlk bakimi ne zaman yaptirmam uygun olur yag degisimi ve varsa diger bakimlar

Selamlar

Bugun biraz sürüş yapayim dedim, hersey gayet normaldi fakat bir zaman sonra km sayaci ve hiz gostergesi dönmemeye basladi. Durduk yere oldu herhangi birseyde yapmadim, Km teli falan mi koptu acaba? Neden kopmus olabilir kotuysa eger?

Selamlar

Bugun biraz sürüş yapayim dedim, hersey gayet normaldi fakat bir zaman sonra km sayaci ve hiz gostergesi dönmemeye basladi. Durduk yere oldu herhangi birseyde yapmadim, Km teli falan mi koptu acaba? Neden kopmus olabilir kotuysa eger?

Büyük ihtimalle kopmuş olabilir sen motosikleti sıfır mı aldın ? Yoksa ikinci el mi ?

Bugun goturmeyi dusunuyorum servise ama benden para alirlar mi km sayaci icin yapacaklari isleme?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@Uğur tesekkur ederim cevabi icin
Geldigim km itibariyle sanirim yanlis yaptim :)

35 km/h gecmeden devam edeyim artik, peki bu aralikta vites ne olmali ? Degisken mi ? 2, 3 sonra 3,2 Gibi?

Bol vites değişimi iyidir.

Yola göre uygun devir ve hızı ayarlayabilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

Selamlar

Şu kırmızı ile çevirdiğim alanda km redüktörü var. Ya kablosu çıkmıştır,ya km teli kopmuştur.

Bol vites değişimi iyidir.

Yola göre uygun devir ve hızı ayarlayabilirsiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

[url]https://i.hizliresim.com/A16OpX.jpg[/url]

Şu kırmızı ile çevirdiğim alanda km redüktörü var. Ya kablosu çıkmıştır,ya km teli kopmuştur.

Cevap icin tesekkur ederim, goturdum bugun servise, isaretlediginiz yeri acti bakti biraz, ufak tefek dokunuslar yapti, ön tekeri cevirdi ve sonra sayacin ve kadranin komple degismesi lazim diyerek not aldi, bir haftaya gelir dedi, :) bence bir haftayi gecer ama gorecegiz artik

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Cevap icin tesekkur ederim, goturdum bugun servise, isaretlediginiz yeri acti bakti biraz, ufak tefek dokunuslar yapti, ön tekeri cevirdi ve sonra sayacin ve kadranin komple degismesi lazim diyerek not aldi, bir haftaya gelir dedi, :) bence bir haftayi gecer ama gorecegiz artik

Gecmis olsun diyelim :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Rica ederim,yardımcı olabileceğimiz konular olursa hiç çekinmeyin.

Ben bazen cevap yazmayı unutuyorum ama sonra mutlaka gelip,bildiğim birşeyse yardımcı olmaya çalışıyorum.

Bundan dolayı pek kusura bakmayın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar