Kee 100 modelide 50cc olarak üretilecek mi ? bilgisi olanlar var mı ?
buralar çok sessiz..![]()
Web sayfasından modelide kaldırmışlar çok şaşırdım yıllardır satılan bir model
Yillardir motosiklet alayim diye plan yaparken simdi Satin aldim diye boyle oldu galiba) hayirlisi olsun ne diyelim.. ama guzel memnunum su an icin
Selamlar
Bugun biraz sürüş yapayim dedim, hersey gayet normaldi fakat bir zaman sonra km sayaci ve hiz gostergesi dönmemeye basladi. Durduk yere oldu herhangi birseyde yapmadim, Km teli falan mi koptu acaba? Neden kopmus olabilir kotuysa eger?
Büyük ihtimalle kopmuş olabilir sen motosikleti sıfır mı aldın ? Yoksa ikinci el mi ?
@Uğur tesekkur ederim cevabi icin
Geldigim km itibariyle sanirim yanlis yaptim![]()
35 km/h gecmeden devam edeyim artik, peki bu aralikta vites ne olmali ? Degisken mi ? 2, 3 sonra 3,2 Gibi?
Selamlar
Bugun biraz sürüş yapayim dedim, hersey gayet normaldi fakat bir zaman sonra km sayaci ve hiz gostergesi dönmemeye basladi. Durduk yere oldu herhangi birseyde yapmadim, Km teli falan mi koptu acaba? Neden kopmus olabilir kotuysa eger?

Bol vites değişimi iyidir.
Yola göre uygun devir ve hızı ayarlayabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
[url]https://i.hizliresim.com/A16OpX.jpg[/url]
Şu kırmızı ile çevirdiğim alanda km redüktörü var. Ya kablosu çıkmıştır,ya km teli kopmuştur.
Cevap icin tesekkur ederim, goturdum bugun servise, isaretlediginiz yeri acti bakti biraz, ufak tefek dokunuslar yapti, ön tekeri cevirdi ve sonra sayacin ve kadranin komple degismesi lazim diyerek not aldi, bir haftaya gelir dedi,bence bir haftayi gecer ama gorecegiz artik
Tesekkurler![]()