Honda Honda CBR 650F (Yeni)

70 dolar olan gidon amortisörü, faydası çok. diğerinin ne olduğunu bile anlayamadım. alacaksan 70 dolarlığı al.

Merhaba :)
uzun zamandır iş nedeniyle aktif kalamadım forumda ve video olaylarında

Bu video'da plaka kapatma sonucu sakarya'da trafik ekibine yakalanan arkadaşım var :) Ben sol şeritten topukladım ancak arkada adam bırakılmazdı, bende geri döndüm mecburen :) '' Plaka kapatmayın arkadaşlar '' ;)

Bu ise rutin Sakarya gazlaması :)

Umarım beğenirsiniz :)

farkını çözemiyorsan pahalısını al geç, ali baba'da kötü bir şey olsa pahalı olmazdı. Rekabet çok fazla pahalı ürün çok çok az satılır orada.

iki kat fiyat farkı var, hangisi nasıl işliyor bilmeden pahalısını almak mantıklı gelmiyor. Belki ucuz olan benim icin daha uygun olabilir. Ancak daha önce kullanmadığım için bilemiyorum.

iki kat fiyat farkı var, hangisi nasıl işliyor bilmeden pahalısını almak mantıklı gelmiyor. Belki ucuz olan benim icin daha uygun olabilir. Ancak daha önce kullanmadığım için bilemiyorum.

valla abi bizim alışkın olduğumuz şu 70$ olanı ötekini kullananı hiç görmedim bu zamana kadar.

Motor yağı deposu kaç litre tam bilen var mı acaba? Yağ filtresiyle birlikte alacağı max litre ne kadar acaba? Ona göre yağ alacağım elimde 1 litre 7100 vardı :mrgreen:

Arkadaşlar biraz acil bir sorum var, girdiğim çukur neticesinde ön jant yamuldu kullanmanın sıkıntısı olur mu ne yapmak lazım?Lastikte havasında vs. problem yok
kXVAWW.jpg

NOM31O.jpg

eğer hava kaçırmıyorsa ve ön frenlerde problem yoksa kontrol edip yola çıkabilirsin ama kesinlikle güvenme ve ilk tamircide yaptır. muhtemelen balans bozulmuştur ve titreme sallantı gibi yan etkenlere maruz kalırsın.

@mertcancbr,

Dostum düzelttir, fakat alaşım janttan anlayan profesyonel bir yerde yaptırmanı tavsiye ederim. Bu şekilde balans tutmaz, bozulmadıysa bile bozulur. Eğer yine çukura girersen yakın bir yerden yine problem çıkaracaktır. Özellikle yüksek hızlarda zayıf yerden hava kaçırma veya lastikte kazaya sebep olabilecek bir hasara sebep olabilir. Normalde alaşım jantın ısıl işlem görmesi uygun değildir çok abartmadan bölgesel ısıl işlemle düzeltmek iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar