Benim driftin kısalar kesti. Değiştirmem lazım ama hangi ampuller uyar bizim motora ? Ayrıca değiştirmek için kafalığı komple sökmek mi gerekiyor ?
Ankara-İzmir yaptım geri geldim. Bu motor çılgın dostlar :queen:
Evet bugün aldım motoru..
şu rodaj nasıl oluyor bildigim kadariyla 5bin deviri gecmiycez , bir de kaç km ye kadar boyle devam edicek...
Yolda giderken sürekli devire bakmaktan yola bakamiyorum , acaba 5bin deviri gectimmi geciyommu yaklastimmi felan cok sıkıcı bi durum
Hayırlı olsun,rodajı ani gaz açıp kapatmadan yapman ve sürekli vites değiştirerek yapman lazım 5-6 bin deviri geçme çokta sıkıntı olmaz 500 kmde falan direk yağı değiştir ısıtmadan kullanma motoru
80 bin km dir üstündeyim 2013 ten beri öyle vida toplama vs yok
tik tik subap sesidir driftlerde 5000 devir 5500 devir arasında bi düzensizlik var bir türlü çözemedim gaz kesip alıyor gibi yapıyor 5. vites 60 70 yapması lazım o devirlerde
yok sıkıntı değil driftlerin subap sesi biraz fazla çıkıyor
Merhaba Arkadaşlar,
Drift kullanıcısı olarak aranıza yeni katıldım (motosiklet kullanıcısı olarak da aranıza yeniyim)
150 Drift için ayrı bir bölüm yok galiba yada ben bulamadım.
Motorumu 2.el aldım henüz 230 km de daha rodajı tamamlanmamış, hafta sonları havalar elverdikçe çıkıp geziyorum, geçen pazar yaklaşık 20 km bir tur attım.
Lastik havaları eksikti lastik yanağındaki bilgilere bakarak 30ps e göre hava basınçlarını ayarladım.
Rölantisi düşük geldi 5 dk çalışır beklemesine rağmen jikleyi kapatınca stop ediyor, rölanti ayarı gerekiyor, jikle ortada kullandım bende zaten rodajda olduğundan motoru zorlamıyorum.
Birde motorun sele kilidini diğer tarafa çevirdiğimde alt kısmının kanca gibi açılıp kapandığını fark ettim sanırım kask kilidi olarak kullanılabilir.
Arka tarafta selenin iki yanında ki demirler ne işe yarıyor çözemedim yan çanta takılabilir gibi :silent:
Selamlar 150MR sahibiyim.. Benzin göstergesi çalışmıyor , Drift'te de bu sorunu yaşayan oldu mu? Şamandıra ne kadara yapılır