Kuba Kuba Dragon 50 (yeni)

GUZglx.jpg

Farklı Olmak İsteyenlere

50 cc avantajlarını size sunacak ama tamamen farklı ve size hitap edecek bir motosiklet arıyorsanız Dragon 50 size özel tasarlandı. Tasarımıyla sınıfının diğer tüm modellerinden tamamen farklı ve özel bir görünüme sahip olan Dragon 50 ile farkınızı gösterin.

zO5HYp.jpg

JWDFuN.jpg

w65Wvw.jpg

Model hakkında ayrıntılı bilgi ve teknik özellikleri için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

http://www.kubamotor.com.tr

Motorun diğer tarafından foto koymamış firma. Vitesli olduğunu düşünüyorum ama otomatik de çıkabilir mi acaba. Bir de rx9 ile arasında malzeme olarak ne fark var da rx9 bu motordan 700 lira pahalı. Firmanın fiyat politikası biraz saçma gibi. Nerden baksan en az 500 tl daha düşük fiyatlı olması gerekiyo bu motorun. Rx9un da en az 1000 tl daha düşük olması lazım. Son olarak da arkadaş kampana fren nedir ya bu çağda. Hidrolik disk frenin maliyeti kaç para arkadaş ya. Şunu ÇİNde yaptırırken bi el atın da disk misk bişeyler eklesinler ön frene bari ya.

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Maksimum Güç: 2.82 HP @ 8000 rpm
Baya endişe verici...

kuba rx9 3,62 hp idi bu 2,8 hp bu düşündürücü yalnız sitede alt kısımda kuba motor gucu vs için bilgi vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar yazıyor acaba bu ne demektir,

kuba rx9 3,62 hp idi bu 2,8 hp bu düşündürücü yalnız sitede alt kısımda kuba motor gucu vs için bilgi vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar yazıyor acaba bu ne demektir,

onu tüm markalar yapıyor ayrıca şuan için RX9'da 2.82 yazıyor 2018'de ya düşürdüler (sanmıyorum) yada öyle yazmaları gerekiyor. :)

Rx9 kullanıyorum 2k kmdeyim basen satıp bundan mı alsam diyorum sizce yanlış mı diyorum

Kuba egzoz üstündeki logodan vazgeçmedi gitti biraz daha göze hitap eden egzozlar üretseler ne güzel olacak. Selesi RX9 'dan daha aşşağıda bir kalite gibi görünüyor tabi canlı görmek gerekir.

RX9'un 2018 modellerinde de 2.82 hp yazıyor arkadaşım aldı yeşil renginden bir sıkıntı yok rampalarda falan rahatlıkla çıkıyor 2 kişi olunca biraz zorlanıyor oda normaldir düz yolda sıkıntı yok. Fuar'dan sonraya kaldı model fuara gidecek olan olursa bir iki fotoğraf atar inş.

Ankara, İstanbul’da bazı bayilerde satışa başlanmış. Kullanan arkadaşlar motosikletin yakıt, çekiş performansı ve kendi izlenimleri ile ilgili yorum yapabilirler mi?

İstanbul Fuarda fotolarını çektim. Kırmızı rengi vardı. Fotoları nasıl yüklücem tarif ederseniz merak eden arkadaşlarda görmüş olurlar.

181 boy 81 kiloyum. Rx9 altimda kayboluyor hoş durmuyordu. Ama bu motor ona göre çok daha yakıştı. Heleki arkayada bir sepet atimmi motor dahada heybetlenecek. Benim gibi ehliyeti olmayanlar için bulunmaz nimet.

tmp

beğendinmi peki biraz bahsedermisin

Fotoğraflara göre daha heybetli görünüyor depo tasarımı çok hoşuma gitti koruma demirini motosiklet ile beraber vermeleri zaten muazzam. İşçilik olarak fuardaki motor sıkıntısız geldi bana hatta civataları elle açmaya çalıştım mümkün olmadı :) aynaları bile çeviremedim iyi sıkmışlar. sahibinden.com'da ilanları bulunuyor galiba bazı bayilere dağıtılmış satın alan olursa daha detaylı bilgi bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar