Herkese teşekkür ediyorum.Görüşleriniz fikirleriniz ve tavsiyeleriniz için.
Motoru aldım evet(Dominar).300 km yol yaptık. Gelelim benim görüşlerime. Ufak tefek kıyaslamalar yapayım tnt25 ile ki halen garajımda o da duruyor.
Fiyatı uygun az km'de temiz bir motosiklet. Bindik ettik depoyu doldurduk, artçımla birlikte yola çıktık. Konforlu bir motosiklet arkadaşlar öyle fazla yormuyor.150-200 km civarı bir solukta gidebilirsiniz ama sonrasında hafif hafif ağrılar başlıyor. Performans olarak tnt25 arasında bir tık fark var. Abs çok güzel bir olaymış bu arada. Ha derseniz abi hakikaten değdi mi ,eh işte. Kredi çekeyim ödeyeyim beni biraz zora sokacak ama olsun diye bir düşünceniz varsa bence tek silindir 250cc muadillerine yönelebilirsiniz. Ama abs olsun daha dengeli olsun ben buna en az 3 sene binerim pişerim diyorsanız tabi ki alın. Ben buna 6 ay binerim sonra sıkıldım 600cc ye geçeceğim diyorsanız(ki bence çok yanlış bir düşünce...) yine gidin bir 250cc'den yürüyün derim.
Onun dışında benden bukadar

Motorla ilgili sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplayabilirim. Ama sürüş ve diğer konularda abilerimiz daha iyi yönlendirebilir diye düşünüyorum.
Saygılarımla.