hyo gt 250 r maximum hız

arkadaşlar bi sorun yoktur araçlar otobanda e5 te ne ise 120 ile falan gidiyo ben hergün nerdeyse hergün e5 te gidyorum gerek araba gerek motor hatta benim motorda ayrı takometre var tekerlek çevresini ölçerek kendiniz kalibre ediyosunuz ben 110-115 km üstünde gittiğim halde videodaki yoğunlukta bi durumdayken e5 ensol şeritte pek bulunamadığım zamanlar oluyo yani bence hiç bi sorun yok motor gerçekten o hıza çıkıyor dur

http://www.bikez.com/motorcycles/hyosung_gt_250_2006.php linkinde gt250 nin hızı 140 km/ yazıyor. motorları aynı. zaten listede gt250r yok.

ben kimsenin hız konusunda doğru söylediğine inanmıyorum artık.

bana bilen birisi motorların teknik verilerini göz önünde bulundurarak söylesin.
cbr125r, cbf250 ve gt250 nin son hızları nedir?

hp/kg olarak mantıklı cevaplar gelmiyor pek.

bu arada videodaki hız hiç gerçekçi değil hyundai minibüs bile 150 ile gidiyor? :queen: bi radar cihazı lazım bence. 165 hızla o arabaların yanından çok daha rahat geçmesi lazım.

http://www.bikez.com/motorcycles/hyosung_gt_250_2006.php linkinde gt250 nin hızı 140 km/ yazıyor. motorları aynı. zaten listede gt250r yok.

ben kimsenin hız konusunda doğru söylediğine inanmıyorum artık.

bana bilen birisi motorların teknik verilerini göz önünde bulundurarak söylesin.
cbr125r, cbf250 ve gt250 nin son hızları nedir?

hp/kg olarak mantıklı cevaplar gelmiyor pek.

bu arada videodaki hız hiç gerçekçi değil hyundai minibüs bile 150 ile gidiyor? :queen: bi radar cihazı lazım bence. 165 hızla o arabaların yanından çok daha rahat geçmesi lazım.

ona bakarsak ybr 125 için son hız 100 km/h yazmışlar ama 120 km/h hız yapabiliyor :mrgreen:

Aslına bakarsak 29HP bir motor için 165km çok astronomik bir rakam sayılmaz, Ertuğrul_Öz'ün dediği sürat daha akla yakın tabiiki. Bende olsa çoktan takmıştım daha iri bir ön dişli o zaman hızdan konuşabilirdik :) Bu arada otoban sürati için sanırım motor üzerindeyken insan gözünün algılamasıyla kamera kaydı farklılık gösterebilir.

10 beygir ybr 120 km/h yaparsa 22 hp cbf250 kaç yapar? sağlıklı bir son hız alamadım elimde 20 değişik teori var:cherry:

Atla eşekle, beygirle hacimle hız hesabı yapılamaz bence, en önemli sorun şudur ki kilo başına düşen beygir gücü, ya da beygir başına düşen ağırlık. Olayın anahtarı budur gibime geliyor sanki ? Haksızmıyım ? :cherry:

Atla eşekle, beygirle hacimle hız hesabı yapılamaz bence, en önemli sorun şudur ki kilo başına düşen beygir gücü, ya da beygir başına düşen ağırlık. Olayın anahtarı budur gibime geliyor sanki ? Haksızmıyım ? :cherry:

zaten yukarıda eklemiş olduğum 140km/h resminde hp/kg hesabı da var. aynı mesajımda ben de hp/kg dan bahsettim zaten. dikkatli okursan sevinirim:) ben aynı şeyi anlatmaya çalışırken sen bana anlatmaya çalışmışın

ybr nin hp/kg si 0,0926 hp/kd dır. cbf250 nin de 0,1588 kg/hp dir.(internet adreslerine göre hesapladım) fakat nasıl oluyorda cbf250 ye 130 ybr ye 120 yapıyor diyorlar.

alın size hp/kg hesabı sonuç ne?

cbr125, ybr125 bunların son hızı ne gt250 ve cbf250 nin son hızı ne?

Hmm, haklısın yılmaz genelde bu tür şeylere dikkat ederim ama gözümden kaçmış bu sefer. Pardon...

O zaman başka yerden tutturmamız gerekecek, rüzgar yükü, lastik boyutundan kaynaklı sürtünme kuvveti, amortisör ayarları ve de motordaki gücün aktarma sonrası ne kadarının yere bastığı, motorun rodaj sürecini nasıl geçirdiği, binici faktörü, binicinin ağırlığı vs. vs. bence biz bu değneği bırakalım baksana iki ucu da çamurlu...

ona bakarsak ybr 125 için son hız 100 km/h yazmışlar ama 120 km/h hız yapabiliyor :mrgreen:
İşte ybr savaşçısı sonix'te bilir sen kafanı yorma ylmzzz ybr 100 yapıyor ben seni temin ediyorum bunu hatta arkdaşn arabasıyla bunu kanıtlıyabiliriz belkim neyse ilerdeki günler müsait olursa deneriz yada arabayla karşılaştırma imkanı olan birisi de denesin derim:cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ben Comet ile iki kişi 160 km/h yaptım, tek kişi en fazla 165 km/h görebildim sonrasına rüzgar müsade etmedi. Alet 3 vites 120 4. vites 150 yapıyor redline sınırında. GT 250 R ın ergonomik yapısı nedeniyle 175 rahat yapabileceğine inanıyorum, comet in km göstergesinin doğruluğunu en yakın zamanda test etmek lazım anlaşıldı.

Yanlız şöle bir örnek vermek isterim;

Mesela test ettiğim 15 HP 200 cc olan Kanuni Motocar 120 KM/H yapabiliyor ve bunu göstergesinde doğru gösterebiliyorsa (Yamaha Fazer ile yanyana test ettim) Hyosung GT 250 R 160-170 rahat rahat yapar ve bunu da doğru gösterir bence.

Merhaba herkese,
Evet shamyl kardeş.
Benim de vurgulamak istediğim, diğer araçların akışı, aralardaki mesafeler ve en önemlisi şerit çizgilerinin akışı!
hiçte 160km sürate denk değil. 120-130 km de bile daha hızlı akıyorlar.

Selamlar,
Özer

Şerit çizgilerinin ve diğer araçların durumuna bakarak ben de şüphelendim hız sayacından...çünkü ben de bu h.sonu otobanda 170 civarı bir hız gördüm, diğer araçların yanından büyük bir hızla geçiyordum ve şerit çizgileri bu kadar yavaş akmıyordu. Sanki bu motor 160 civarı gösterirken 130-140'la gidiyor gibiydi???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar