Şu Telefonu Uygun Fiyata Nasıl Temin Edebilirim Arkadaşlar.Bir de kayıt sorunu nasıl?

Kayıt yaptırmak için ya pasaportun olacak, ya da pasaportu olan bir tanıdığın. Gerekli harcı vergi dairesine yatırıyorsun. Gib internet sitesinde detaylı bilgi olması lazım.

Yurt dışından internet sitesinden siparişle getirtme sakin. Gümrüğe kesin takılır.
Yurt dışından gelecek bir tanıdığın var ise onunla getirt.

Bu arada bu kadar ekstreme bir telefonu ne yapacaksın. Âlet çantasına mı atacan :mrgreen:

Sadece pasaport olması yeterli değil kayıttan önce 120 gün içinde yurda giriş yapmış olması lazım o pasaportun.
Ayrıca bu devirde aklı başında kimse kendi pasaportuna başkasının IMEI nosunu kaydettirmez diye düşünüyorum.

telefon android ise pasaporta falan gerek yok. Çakma ime atılıyor.

Ayrıca telefonu istemenizin sebebi şok emici zımbırtıları ise, 100 liraya kapaklar var bu şekilde. ben iphone 5s için aldım 2 senedir kullanıyorum. Telefonumda tek çizik yok. 20 metreden de düşürdüm.

Telefonu alma amacım kırılmaması kırılmasın duvara patlatsam da kırılmasın bunun fiyatı uygun geldi..Aslında aradığım cevap illegal imei çaktırmaktı sanırım oluyor peki ne kadara emei çakıyorlar buna..

fiyatı bilmiyorum ama kullandığın telefona göre belki kasa bulabilirsin. Ben kendi telefonumu çekip koyacam ama telefon kendi kendini çekemiyor.

61GaY7KRpaL._SX425_.jpg

bende ki bu. Belki seninkine uygun da vardır.

Ekran kırılır bununla..Ekran kırılmayacak videolarda izlediğim kadarı ile elemanlar ekranla çivi çakıyor..

yok ekranı değmiyor düştüğünde çok defa düşürdüm hatta 20 metreden düşürdüm.

İşim gereği cebimde çok sıkışıyor telefon sürekli ekran patlatmaktan bunaldım bunu aldım 2 senedir kafam rahat. Sinirlenince rahatlıkla çarpıyorum duvara telefonu.

yok ekranı değmiyor düştüğünde çok defa düşürdüm hatta 20 metreden düşürdüm.

İşim gereği cebimde çok sıkışıyor telefon sürekli ekran patlatmaktan bunaldım bunu aldım 2 senedir kafam rahat. Sinirlenince rahatlıkla çarpıyorum duvara telefonu.

Ekran korumasıda mı var bunda ne kadar bu nereden temin edilir..

Ekran korumasıda mı var bunda ne kadar bu nereden temin edilir..

ekran koruması var ama kırıldı benimki. normal ekran koruyucu taktım oda iş görüyor. 100 liraya aliexpresten getirtmiştim. yenilerde yerel satan yerler gördüm. Bi kurcalayın bulursunuz.

Telefonu alma amacım kırılmaması kırılmasın duvara patlatsam da kırılmasın ...

"Dövsemde benden kaçmayacak bi karı lazım bana" diyen genç bir arkadaş vardı.
Evlendi...
Duydum... Karısından dayak yemiş.

Son düzenleme:
"Dövsemde benden kaçmayacak bi karı lazım bana" diyen genç bir arkadaş vardı.
Evlendi...
Duydum... Karısından dayak yemiş.

Bugün aradım elemanları yarın buluşup alabilirim telefonlardan birisini ikisini de getirecek taksime..Hangisini alayım onda kaldım ben cat çok sağlam fakat teknolojik olarak daha zayıf bir telefon..Ama diğeri daha hızlı ve kutulu fakat cat kadar sağlam değil..

https://www.aliexpress.com/item/HOM...6737-Quad-Core-Cellphone-2GB/32721294235.html

Bunun siyahını aldım arkadaşlar ikinci el kutusunda sadece arka kapakta ufak bir bölümünde kırık var ama vida ile tutturulduğu için sıkıntısı yok kutusunda cihazdı fena değil bayağı sağlam duruyor kırılcak birşeye benzemiyor..Bir de kırılmaz ekran filmi koymuşlar kutusuna bir kullanam bakayım şu an şarjda kayıt sorunu yok şu an telefonun bakalım..

Moderatör
https://www.aliexpress.com/item/HOM...6737-Quad-Core-Cellphone-2GB/32721294235.html

Bunun siyahını aldım arkadaşlar ikinci el kutusunda sadece arka kapakta ufak bir bölümünde kırık var ama vida ile tutturulduğu için sıkıntısı yok kutusunda cihazdı fena değil bayağı sağlam duruyor kırılcak birşeye benzemiyor..Bir de kırılmaz ekran filmi koymuşlar kutusuna bir kullanam bakayım şu an şarjda kayıt sorunu yok şu an telefonun bakalım..

Hayırlı olsun o zaman :)

yav bu kızarkidişe kızıp telefonu duvara fırlatmanın modası geçmedi mi hala?
şeylerden de var mı hala? hani elinde telefonuyla bağıra çağıra alacağını isteyen adamlar olurdu eskiden :)

Arkadaşlar buna emei nerde atılıyor istanbul anadolu yakasında sms geldi 60 günde kapanacak diye..

Telefon hakkında yorumlarım..

Eksileri..

Yazılımı çok kötü androidin hangi sürümü ise artık..
Dokunmatik çok hassas değil..
Kulaklık sesi az..

Artıları

Gerçekten çok harika çekiyor..Çoğu telefonun çekmediği ya da tek diş çektiği alanda neredeyse full çekiyor..
Gerçekten sağlam , ekranı ile dün fındık kırdım yine ekranı ile tornavida çaktım tahtaya hani gerçekten adam öldürülür bunla..
Pili iyi ikinci el olmasına rağmen pili 3 gün gibi gidiyor..
4g desteği..
2g ram olması..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar