Hacı gram fark yok demişsin korumalar filan eyvallah da kaç kere yerde 100'le giderken o montlarla metrelerce sürüklendin?Zaten replika ürünler çoğu tabii dış görünüşünde fark olmayacak.
Hocam orijinal dainesteki korumalarla, gelen korumaları söyledim. Sertlikleri vs. aynı, elime aldığım hissiyat var birde, prosev montada dokundum korumalarını gördüm. Prosev, dainese speed texin aynısını yapmış Türkiye'de 400TL'ye satıyor ne yapalım onu mu alalım TR'de satıyor diye? F/P açısından bu ürünler gayet iyi, zaten 500TL'ye aldığınız herhangi bir mont 100le giderken metrelerce sürüklendikten sonra çinden aldığım monttan farkı kalmayacak.
Benim 350TL'ye aldığım Dainese mont kalitesindeki montlar TR'de 750 800TL civarında, aynı şekilde 450TL'ye aldığım komine 1.500TL'ye kadar TR Kalitesiyle aynı.
Ayrıca çinde kalitesiz montlar için OFF-Road yazarlar. Emin olun çindeki satıcı adam ülkedeki esnaflardan kat kat üstün. Gelen deri mont için ufak bi dikiş söküğü var diye mesaj attım, adam direk 20 dolar refund(geri ödeme) isteği açtı. Herhangi bir ürüne 1 yıldız veriyorsun hemen mesaj atıyorlar ne oldu çözelim diye. Biz TR'de bir siteden mal alalım, iade etmeye kalkalım bakın neler oluyor. Keşke her esnaf aliexpresstekiler gibi olsa.