Sıfır fiyatı 3.750 TL ye ulaşan bu RX9 modelini sınırlı sayıda olmak kayıdı ile peşin 3.300 TL ye vereceğim. Sınırlı sayıda olduğu için Sahibinden üzerinde ilan vermiyorum. Düşünen varsa ulaşsın buradan.
Yer neresi hocam ve ürünler sıfır mı?
Sıfır fiyatı 3.750 TL ye ulaşan bu RX9 modelini sınırlı sayıda olmak kayıdı ile peşin 3.300 TL ye vereceğim. Sınırlı sayıda olduğu için Sahibinden üzerinde ilan vermiyorum. Düşünen varsa ulaşsın buradan.
Yer neresi hocam ve ürünler sıfır mı?
Merhaba MotoLed ,
Kısa süreli cigleyi kaldırmanız durumunda herhangi bir sıkıntı olmadan rahatlıkla çalışıyor. Sanki soğuk havada daha iyi gidiyor ya da bana öyle geliyor bilemiyorum. Ancak vitesde bir sertleşme oldu. Sanıyorum oda ilk bakımında değişen yağ ile birlikte rahatlayacaktır. Mevcutta 450 km'deyim.
motor bloğu zaten 80cc lik blok esasen. yani hacmi düşürülüp yollanmış zaten. o yüzden 80c.c yaptığınızda normal olması gereken hacmine gelicek .. bir ikinciside 50c.c lik 80 c.c lik motorda ne tür bir kronik olabilirki..
motorda sensör yok,duy yok,enjeksiyon sistemi yok bildiğiniz çok eski kara düzen bir sistem var.. o yüzden kronikleri olması çok zor motorun bence. tek kronik olabilicek şey oda kronikden sayılmaz bir telli jant klasiğidir teller kırılabilir kullanıma bağlı zamanla..
telli jant olmasıda çok güzel olmuş hem tarz bir duruş katmış motora hemde telli jant yoldaki engebe çukurları falan normal alaşımlı janta göre daha iyi abzorve eder..
dayanıklılık derseniz oda sizin bakımınıza kalmış, kaliteli lastik istiyor motor , sele tasarımı çok güzel ama ilerde bir restarasyon ister ..
bu motora yapılıcak şey belli alıcaksın kalitelisinden iki lastik atıcaksın micheelin yada metzeller mümkünse kış lastiği takıcaksın 4 mevsim üstünde durucak.. kış lastikleri çabuk ısınır yoluda çok sağlam tutar lastikler zaten ince yol mukavebeti normal motora göre zaten az en azından o açığı bir nebze yaş kış kapatır..
kaliteli motul yağ kaliteli ngk iridyum buji 80c.c yapıcaksın..
iyi bir akü takıcaksın yuasa falan her marşda aklın kalmıycak abaca bu sefermi diye.. gerçi sanırsam ayak marşıda var.. arka led ışıklandırma zaten önede güzel bir led ampül takıcaksın kuvvetlisinden.. ne kadar gereksiz önde arkada krom varsa söküceksin.. birde t gidon takdın mı oldu sana safkan cafe racer.. çokda uğraşmıycaksın yakışmaz sade bırakıcaksın..
Bu motorla Ankara'da günlük Dikmen den Mamak!a 12 km gidip gelebilir miyim? Gücü yeter mi ?
Ben Hoşdere'den Eskişehir yolu Armada tarafına gidiyorum. Eskişehir yolu üzerinde biraz yavaş kalıyor tabi ki ama durağan trafikte herhangi bir problem yaşamıyorum açıkçası.
Hocam çok yakınmışız. Müsait bir zamanda motoru kanlı canlı görme şansımız olur mu ?
Şuan itibariyle 1100 km civarlarındayım istanbuldayım t gidon taktım 500 kmlerde felan hava filtresini değiştirdim kendine geldi cidden 2 kere arka lastik patladı içerdeki tellerden ötürü oldu ikincisi lastikler kısaca kötü arka jantımda ufak bir yamukluk oluştu çukura girmeden ötürü onun haricinde 800 kmdeyken yağ değişimi yaptım motul 5100 yağ ile arka sol sinyal camını ya biri çaldı yada rüzgarda uçtu bu arkadaş aynı şekilde sağ ayaklık ya biyere sürttüm gitti yada onuda çaldılar şuanlıık stabil gidiyor lastiği saymazsak sorusu olan varsa yardımcı olabilirim