İzmir içinde dövme karşılığı motorumu ayağa kaldırabilicek bir usta varmı ?

Arkadaşlar merhaba İzmirden hepinize selam ismim Yunus 24 yaşındayım verdiğim teklif biraz garip ama maddi açıdan sıkıntıda olup kendimi toparlamaya çalışıyorum.Regal raptor spyder 250 cc motora sahibim fakat çok severek ve heves ederek aldığım motorumun başına gelen talihsizliklerin (park halindeyken 4 kez devrilmesi vs vs)ardı arkası kesilmediği için artık motora ayıracak maddiyatımda kalmadığı için izmir içinde motorumu tekrar ayağa kaldırma karşılığında istediği kadar dövme yapma garantisi veriyorum.Kullandığım malzemeler olsun makinam olsun herşey orjinal işçiliğim konusunda hapishane dövmesi yapmıyorum merak etmeyin :) teklifimi düşünen kişiye whatsapptan çalışmalarımı gönderirim.Bende herkes gibi parasını verip yaptırmayı isterdim ama malesef maddiyatın kimi nezaman vurucağı belli olmuyor.

motorun neyi var ki ?

Usta arka fren sistemi parçalandı kaynak olması gerekiyor,gidonun ve bağlantı kablolarının değişmesi gerek.Fren sistemleri çok iyi tutmuyor tutuyor ama tutmuyor yani :).Motoru kullanmaya başladıktan sonra ısınınca motorla ışıkta durduktan sonra kalkarken motordan boğulma sesi geliyor.Bu motor resmen vur kaç yapan şerefsizler ve bir boktan anlamayan ustaların kurbanı oldu resmen yanarım yanarım ona yanarım.

Usta arka fren sistemi parçalandı kaynak olması gerekiyor,gidonun ve bağlantı kablolarının değişmesi gerek.Fren sistemleri çok iyi tutmuyor tutuyor ama tutmuyor yani :).Motoru kullanmaya başladıktan sonra ısınınca motorla ışıkta durduktan sonra kalkarken motordan boğulma sesi geliyor.Bu motor resmen vur kaç yapan şerefsizler ve bir boktan anlamayan ustaların kurbanı oldu resmen yanarım yanarım ona yanarım.

sen bütün sanayiyi dövsen anca çıkarsın o işin içinden

Sanayide dövmesi olan kaç kişiyi tanıyorsun?
Mesleki olarak yapıp para kazan öyle yaptırırsın ancak

sanayiden değil de bu işten anlayan, gönüllü olarak yapabilecek birini bulman lazım.

o senin motorunu yapar, sen de onu döversin.

Yok ben sanayi olsun diye zaten birşey demedim fakat sanayide kaçtane dövmeli kişi gördün diyen arkadaş sanayide dövme yaptıran birisi usta olamıyormu ? Burda kinayeli yorumlar yapıyorsunuz önce paranı kazan sonra falanda ben kısıtlı imkanlarla kendi paramı kazanıp anca kendime yettirmeye çalışıyorum ve burda emeğinin karşılığını emeğimle verebiliceğim bir teklif veriyorum.Verdiğiniz akıllar için teşekkür ederim.

Bu forumda konu açıp bir kaç kişiyi tatmin etmeden kurtulabileceğinimi sandın dostum.

masrafın tahmini türk lirası karşılığı konusunda bilgin var mı ?

DKN

burda böyle şeyin konusu açılır mı naptın sen ?

Ah be hocam, hayatim boyunca hep boyle bir teklif hayal ettim ciddi ciddi.
Vallahi istanbulda yasiyor olsaydin suan gorusmek anlasmak icin yanına geliyordum, elimde dovme listeleri ile...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar