1.ci - 130 km Rüyaysa ben hergun uykudayım demektir
2ci - dijital göstergeler zaten sasma olasılı cok fazla ,ki tvs nin gostergesi mekanik + ben bir mekanik bakımcıyım 13 yıl gösterge ve kadranlarla ugrastım , ve küçük aydınlatma lambalarını değitiriken sırf merakımdan dolayı göstergeyi dagıttım , sonuç ne dersiniz -km tam anlamıyla kalite ,dagılma , kırılma, şaşma olmaz ,malzeme kalitesi 10 numara , bir kez daha taktir ettim .
3.cü diyorsunki sasar , daha gecen sene dikili donusu abim 99 model slx dogan la , ben motorumla 70 km boyunca ortalama 125 kmh ( kimi zaman 130 bazende 120 ) o yolda kapıstık sadece km ne kadar dogru diye ,arada hemen hemen hıc fark yok 2 yada 3 km dısında
4.cu olarak suan motorum 32 000 km de ve hala tık yok (yag ,filitre ,göstergedeki kücük lambalar ) degısenı bozulanı yok zincir dişli bile degişmedi hala tas gibi ve sanırım 10 000km daha zincir dişli degiştirmem
ve kücükbir itiraf şuan motoru fazla yıprattımdan (32 000 km az degil ) olsa gerek 125 de zorlanıyor
Ama verdigim 4200 tl değdi
vallaha okurken sanki apachi yi ben üretmişim gb hissettim motor bu kadar övülür ama bu övgüyüde hak ediyor sanırım !