Başımdan geçen bir olayı dile getirdim,seninde dominarını yağ değişimide darbelesinler bakalım sende bu şekilde konuşabilecekmisin.Saygısız konuşmadım aksine nasıl gerekiyorsa o şekilde konuştum.Ben müşteriyim o ise satıcı.Satıcı müşteri hukukunu korusun bakalım istediğimiz başka birşey yok.Ekrem atanın burda birşeyler yazıp karalaması benim için hiçbirşey ifade etmiyor.Hiçde samimi gelmiyor.Bak dominar 400 sayfasına.Neler yazmışız.Aslında şuan konu dominarın fiyatı değil ama o zaman bile bize neler neler dedi fiyat ile alakalı.Söylediklerinin hiçbiri diğerini tutmadı.Bayiler 18 den sattılar sonra fiyat düştü.Bunlar sadece örnekleri.Pulsar sayfasında sorunu olanlar oldu hangisine neler yazmış.Toplasan 3-5 tane.Ne hikmet ise dominar ile alakalı olan her konuya yazıyor.Sorunsuz motorumu abs arızası ile elime verdiler tamirde etmediler,kendi imkanlarım ile sorunumu düzelttim.Motorumun ayaklık peginin olduğu gri döküm yerinde derin derin çizikler var göze batan.Sen sırf yağ değiştirsin diye verdiğin motoru böyle sorunlar ile eline verseler neler hissedersin.Ekrem abimize saygısız konuşma haksızlık ediyorsun kaka mavellen mi dersin

çok ironik.Umrumdada değil ben diyeceğimi diyeyimde kim ne yazar çizer takmıyorum.Adam teknolojik motor üretmiş.Arıza bulma soketi entegre etmiş.Arızasını tespit edeceği aleti servisine vermemiş.Bu benim ayıpımmı?Ustaya diyorumki arızasına bakalım,ustanın bana dediği.Tek tek sensörleri beyini söküp bakacam.Ne gerek var buna.Tak cihazı nokta atışı yap.Usta hem alaksız hemde şimdi bakamam bekle 2 saat bekledim yinede bakmadı.Ekrem ata bunu bilmiyormu?Bu olay alanya servisinde oluyor.Gazipaşadakinde arıza tespit cihazı yok.Hoş motoruda heder eden gazipaşa servisi.
Değerli mavellen;
Öncelikle bazı mesajlara cevap veriyorsunuz, bazılarına vermiyorsunuz. Ya da işinize geldiği gibi davranıyorsunuz manasına gelen serzenişleriniz için üzgünüm. Böyle bir yapım yok ve niyetim böyle olsa idi bu mecrada bizzat kendi ismim ile bulunmam söz konusu olmazdım.
Siz de takdir edersiniz ki bajaj motosiklet olarak binlerce satış adedine ulaşmış bir markanın satış ve pazarlama müdürü sıfatı ile bu mesajlara ulaşabilmem de artık pek mümkün değil. Ki bazı arkadaşlarımın öylesine sevecen ve hoş mesajları geliyor ki (kesinlikle şikâyetçi değilim) ama satış sonrasında çalışan bir kişi gibi benden taleplerde bulunuluyor. Tabi bunlara yardımcı olamıyorum. Ama elimden geldiğince yol gösteriyorum.
Bununla beraber forumlarda gerçekten zor durumda ve çaresiz kaldığını hissettiğim arkadaşlar için de mutlaka yol gösterici olmaya çalışıyorum.
Ayrıca birçok mesajın gereği için de yazışmaları ve irtibatları özelden yapıyorum. Zira ne forumları gereksiz yere işgal etmeye gerek var, ne de bunun reklamını yapacak değiliz.
Sizin mesajınızı da gerçekten hatırlamıyorum. Eğer gördü isem yönlendirme yapmışımdı. Ama gerçekten bilmiyorum. Ayrıca Alanya servisimiz Ahmet Özyiğit sektörün en eskilerinden ve müşteri memnuniyeti en yüksek olan servislerimizdendir. Eğer bu servisimizde sorun yaşadı iseniz ve devam eden sorununuz varsa sizi yönlendirebiliriz.
Dominar 400 modelimiz ile ilgili söyleyebileceğim şudur. Ankette de paylaştığım gibi şu ana kadar müşteri memnuniyeti en yüksek bajaj modelimizdir. Beğeni oranı % 93 üzerindedir. Fiyat istikrarı konusundaki şikâyetiniz için şunları söyleyebilirim. En geç mart ayında Euro 4 modellerin tüm marka fiyatları belli olunca daha belirgin bir istikrar sağlanacaktır. Mevcut kurlar ve ilave % 20 gümrük vergisi ile asgari fiyatı 22.000-23.000 TL aralığı görülüyor. Bana soran arkadaşlara kesinlikle satmayın ve bu fırsatı da kaçırmayın diyorum. Maalesef sektörün şu an fiyatlar için geldiği nokta bu. Ama elbette karar sizlerin.
Dominar 400 satışı başarılı-başarısız yorumunuz için söyleyebileceğim şudur. Eyül ayı tuik verilerine göre 200 ve üzeri tüm cc sport modellerin içinde (107 model) 9 ncu sırada yerini almıştır. Bu kategoride Pulsar NS 200 birinci, PULSAR RS 200 ise 6 ncı sıradadır.
Şahsen DOMİNAR 400 modeli için 2018 yılında ilk beş bekliyorum. Bu mevsimde dahi dün aramıza 3 arkadaşımız daha katılmıştır.
Kısaca söyleyebileceğim bunlardır.
Dediğim gibi yapacağımız bir şey varsa da bana yazabilirsiniz.
Selamlar…
[email protected]