Trafikte Dayak Yedim

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hız sınırları herkesin uyması gereken bir kural değildir.
Adamın parası vardır basar gider cezasını öder sana ne ?

Adamın karısı kızı çocuğu hastadır hastaneye yetişecek yetiştirecektir ihlal eder basar gider
Sen kuralcılık yapar, zabıtalığa soyunursan dayağı yersin.

Önün boşken yavaş gitmek istiyorsan şunu bil; trafiğin akış hızına ayak uydurmalısın.
Trafik 70 ile akarken sen 40 ile sağdan keyif yapamazsın.

En sağ şeritten giderken önün dolu ise kimse senden yol istemez. Önün boş ve sen gitmek istemiyorsan o zaman taciz edilir dayağı yer sonrada buralarda ağlarsın.

Gidecek yer yok adam halen senin yerini istiyor ise
Çek sağa dur buyur geç de..

Otoyollarda üst hız sınırı olduğu gibi alt hız sınırı da vardır, örnek resimdeki 40-120 ibaresi gibi.

otoisaret.jpg

Bu şu demektir; bu yolda en az 40 km/h en çok da 120 km/h ile gidebilirsin.

Araçta arıza olabilir, sarsılmaması gereken bir hasta olabilir, sürücü acemi olabilir, dahası aracın gücü bu kadar hız yapmaya yetiyor olabilir.

Hiç kimseyi bu veya başka sebeblerden dolayı hız sınırları içerisinde olduğu halde taciz edemeyiz. Ha yok adam 40 km/h ile orta şeritte gidiyorsa çağır beraber dövelim, ama zaten en sağ şeritte ise aksi durum insanlığa sığmaz.

En sağ şeritten giderken önün dolu ise kimse senden yol istemez. Önün boş ve sen gitmek istemiyorsan o zaman taciz edilir dayağı yer sonrada buralarda ağlarsın.

sağdan yavaş gidenlerde dayak yesin diyorsunuz :) yahu bunlara gelene kadar size bir adres vereyim, dolandırıcı, gidip ona ne istiyorsanız yapın, savcılar dokunmuyor, her ay en az 10-15 bin tl milleti çarpıyor :)

sağdan yavaş gidenlerde dayak yesin diyorsunuz :) yahu bunlara gelene kadar size bir adres vereyim, dolandırıcı, gidip ona ne istiyorsanız yapın, savcılar dokunmuyor, her ay en az 10-15 bin tl milleti çarpıyor :)

herife bişey olmaz, azmettiricilikten yine sana patlar piyango mübarek.

Bu sağdan gitme olayı zaten yıllardır diğer taşıtları kullananlara motosikletlilerin öğrettiği bir hata olmuş bence. Halen motosikleti ulaşım aracı olarak kullanan ve yaşı büyük olan abilerimiz ve amcalarımıza sorsanız büyük bir bölümü motosiklet en sağdan gider ve araç geldikçe yol verir diyecektir. Durum böyle olunca diğerleri de alışmamış ki önünde motosiklet olmasına. Keza ben önümde başka bir araç ve birkaç metre sonra kırmızı ışık olmasına rağmen bir amca tarafından resmen bilerek eziliyordum. Haftasonu da virajdayken arkamdan dibimde takip eden araba kornaya basıyordu mesela.

Bu yanlış algıyı yıkıp, asıl kuralda olması gerektiği gibi olsun diye uğraşırken biz; aramızda "Motosiklet sağdan gitmezse işte böyle olur" diyenler olması beni üzüyor. Zaten çok fazla olmayan umutlarımı da iyice zedeliyor.

Bi iki aydır S1F1R B1R izliyorum. Birbirlerine "nebakyonlangevşik" diyip çıkarıp 10 el ateş ediyolar :) ucuz yırtmışsın geçmiş olsun.

Bi iki aydır S1F1R B1R izliyorum. Birbirlerine "nebakyonlangevşik" diyip çıkarıp 10 el ateş ediyolar :) ucuz yırtmışsın geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim :) Hiç izlemedim o diziyi :) Mezun olduğum liseden birkaç kişi de oynuyormuş. Yeterince maruz kalıyoruz zaten Adana’ya :) Bu doz bana kafi :)

Geçmiş olsun, bot önemli :queen:

İlk fırsatta ben de alacağım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar