- Konu Yazar
Bende küçük bir olay yaşamıştım seninkine benzer. Dün silahcıya gittim taşıma ruhsatlı otamatik tüfenklere baktım. Arabada genelde 3 yada 4 kişi oluyor ve adamlar evire çevire dövüyorlar artık can ve mal güvenliğim için. Özellikle domuz avı için kullanılan tüfenk alacam motoruma koyacam. Zaten buralar ayrı tehlikeli
Abi silahta başını daha fazla belaya sokma riskin de var. İnşallah öyle olmaz. En güzeli uzaklaşmak da işte bazen yapamıyoruz. O 3-4 kişi yakalıyor
Motorcu adam dayak yer mi yageçmiş olsun. Bi dahaya kavga başlamadan önce kafa at.
Kafa mesafesine sokmadı adamlar
Abi büyük boy boru anahtarı daha işlevsel.
Fırat arkadaşım, geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibi, kolunu ihmal etme, gerekirse özele falan git.
Çok teşekkür ederim. Şu an hareket kabiliyeti olarak daha rahatım da halen güç uygulayamıyorum. Yarın olmadı bir özele gidip MR çektireyim diye düşünüyorum.
Bulut, damdan dusenin halinden kim anlar bilirmisin?
Canini cok sikmamaya calis. Bu olayi hayatin boyunca unutmayacaksin, unutamayacaksin. Su an hala sicak; ve sana buyuk, onemli bir olaymis gibi geliyor ama basina gelecek daha agir travmalarin altinda kaybolup gidecek. Sonucta hayat tecrubesi denen sey kolay edinilmiyor.
Bazilarimiz maalesef digerlerinden daha zor hayatlar yasiyorlar, orasi kesin.
Sevdigim bir soz var : "Zaman sadece armutlari olgunlastirir". Aynen oyle, zaman herkesi ayni miktarda olgunlastirmiyor. Biz biz yapan yasimiz degil, yasadigimiz irili ufakli travmalarin birlesimi.
Konusmak istersen beni her zaman arayabilirsin. Telefonum icin ozel mesaj yazman yeterli.
Çok sıkmamaya çalışıyorum abi canımı. Can sıkan nokta dayak yemiş olmak da değil zaten. Kolumun yere düşünce hasar almasına ve özellikle plaka olayı yüzünden adamlardan şikayetçi olamadığıma canım sıkılıyor. Böyle insanlar ceza almadıkça bu şekilde davranmaya devam ediyorlar çünkü. Kamera kayıtlarından da bir şey çıkmadı. Artık trafikte denk gelirlerse ancak öyle alabilirim plakayı ve tekrar giderim polise.
İyi dileklerin ve ilgin için de ayrıca teşekkür ederim abi. Sağolasın