bizim burda 1999 model kore malı daelim altino motosiklet var.honda cbf 150 ile çok benzeşiyorlar.
arkadaşlae motorun fiatı 3200-3300 bşe olcakmış. tam bi kurye motoru bnce.. basit ve albenisi az olan bi model.. motordaki teknoloji aşmıs ybrye göre...
ben bu motoru yeni aldım daha 2000 km daha 100 ü geçmio
Eralphocam ne zaman satışda olacak, fiyatı ne olacak kesin bir bilgi yokmu hala? Sitede ki durum aynı.:silent:CBF 150 daha çıkmadı ki nasıl alıp da 2000 km yaptınız anlayamadım :S
Eralp hocam teşekkürler, elinize sağlık.Tabii sorular da hemen geliyor![]()
Bu gucte bir motorun motoru sıkmadan boğmadan yapacağı son hız nedir, 130-140 arası mıdır? 125lik YBRleri bağırtmaya gerek yok, 120yi tadını alarak görelim diyebilir miyiz? Motora yeni başlayacak ve biraz da uzunca kullanmak, taa sonraları VFR 800 ABS tadında bir terfi yapmak isteyen bendenize ve türevlerime tavsiye eder misiniz?
Siz cevaplarınızı veredurun, ben soracak bişeyler daha bulayım arada![]()
Yardımlarınız için teşekkürler, görüşmek üzere.
ya bu nasıl iştir anlamadım...hocam mart 2005 te üye olmuşsun...bugün 4 tane mesaj yazmışsın...yani ağır abi formatı bu olsa gerek...biz maymunuz valla...
(Konu Dışı mesajdır elleşmeyin...)
Sanırım sorularının cevapları forumlarda gizli a-r-a-m-a yaptırırsan bulabilirsin. Ha bu arada anlarsan bana da anlatHadi kolay gelsin...
İŞTE O ARAMAYI NASIL YAPTIRICAM BEN YAAA:silent: :silent: :silent:
Konu dışı olacak illaki ama, motosiklet.net'in e-posta gönderme hadisesinde bir sıkıntısı var sanırım, ya da bana öyle denk geldi. Şifremi unuttuğum için, kaç kere tekrar gönderilmesini istedim, ve gerekli e-postalar bir hafta sonra geldi, o yüzden de geçerliliğini yitirmiş oluyordu haliyle. Bir aydır uğraşıyorum şifremi almayaSessizce takip etmeyi ihmal etmedim tabii ki.
Bir de tepki mi eleştiri mi espri mi nedir anlamadım o cevabın. Herşeye rağmen bir hoşgeldin beklemek hakkım sanırım :bounce: