Bu vidyodaki ergenin neyini seveyim ? evladım olsa her gün 3 kere döverim.
atarını seveyim...
Bu vidyodaki ergenin neyini seveyim ? evladım olsa her gün 3 kere döverim.
Kardeş öncelikle geçmiş olsun. Her gün illa ki böyle şoförlerle karşılaşıyoruz. Trafik ve ülkemizdeki insan profili konuşarak uzlaşmaya her zaman el vermiyor. O yüzden rahmetli Barkın abinin bir sözü her zaman aklımın bi köşesinde durur "Haklı ama ölü olursunuz." Zor biliyorum ama olabildiğince sakin kalmak gerekiyor trafikte.
neyi var videodaki elemanın? koyduğu müzikler sıradan boktan sadece, arabacı adam yanlış yapıyor aynayı gördün mü korkutmak için götüne kadar giriyor? o da hareket gösteriyor haliyle! ne yapıcaktı susup ölmeyi mi beklicek? ondan sonra o adamı aynadan görüyor adamda karşılık veriyor gel sağa konuşalım diyorlar el hareketleriyle, adamda yavaş fren yapıp birden fren yapıyor elemanda heycan yapıp arkadan vuruyor, sonra adam gelip küfür ediyor, elemanın bir yanlışı yok
1- Eleman prim peşinde
2- Trafikte her hatalıyı sağa çekip münakaşaya davet etsek ülke teksasa döner.
3- Araba ani fren yapmadı
4- El kol yapıp kendi kendine atarlanırken gitti adama çarptı
5- Bana birisi o kadar el kol yapsa bende küfür ediyor diyerek iner inmez döverim adamı.
6- Madem adamı durdurdun ne derdin varsa anlat abi abi abi pısırık pısırık adama yalvarmak için mi sağa çektirdin.
elemanının yanlışı kask kamerası ve acemi sürücülük. O yolda 40 la gidersen arkana trafik ya tren olur yada aha böyle birisi gelip emniyet şeridini sana reva görür.
1- beni ilgilendirmez
2- bu büyük bir hataydı ve o arabadaki içerde ne yaptıda sağa çekmesini istedi bilemem biz arabanın içini göremiyoruz
3- araba ani fren yaptı
4- sebebi ani fren
5- banane
6- kaza yapmış birde adamı mı dövücek? pısırıklık yok yalvarmak göremedim?
7- yanlışı kask kamerası mı?
8- acemilik olabilir eğitim mi veriyorlar okulda
9- en sağ şeritten 40 ile gidebilir
sırf motorcu olduğunuz için motorcuyu gömerek kendinizi özgün görüşlü falan mı sayıyorsunuz