Durdurmaya çalıştığı araca arkadan çarpan motorcu (video)

İnsan bunu yayınlamaya utanır. Ama belli ki reklamın iyisi kötüsü olmaz demiş eleman.

ahahaa ilk aklıma bu geldi benim de, insan utanır buraya koymaya bunu, bir de sonuna saçma sapan bir müzik koymuş, helalleşip ayrılmışlar yok artık ya millet utuber olucam diye ne ödünler veriyor.

+ çek lan çek sağa çek çek çek çek lan çeksene
.
.
.
.
+ abi nereye gidiyon?

puhahahaha

o değil adını soyadını yazmış bi de

facepalm-rage-min-300x182.png

Spor salonunda antrenörün bi sözü vardı ; '' Kaldıramayacağın bench press barının altına yatmayacaksın''

Bu olaylar artık danışıklı dövüşe doğru gidecek. "Az sonra izleyecekleriniz tamamen kurmacadır" uyarısıyla başlayacak videolar.

Kargayla tilkinin fıkrasındaki karganın tilkiye seslenişi geldi aklıma.
"Uçmayı bilmiyosun, neden i.....lik yapıyosun"

DKN

izlerken utanıyor insan

Son düzenleme:
aha bu mesaja katılmıyorum, Hiç te lazım değil...

Bi dur yahu, inazumayı ağabeyime yeni sattım yanında da kaskımı hacıladı. Dün gittim yeni kask aldım dünya para verdim, kesmedi bide kamera yapıştırdım kredi kartına. Etme eyleme yaaaa..

yok yok... katılmıyom...

katılmıyom, bana ne yaaa... :mrgreen:

Kaska kamera takan triplere giriyor yahu yapmayın böyle şeyler :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi bi master/doktora tezi konusu;
motosiklet kullanicilarindaki kamera etkisi uzerine sosyolojik incelemeler

gecen tıklanma konusu vardı.tam bu vıdeo onu anlatıyor.Eger soforu durdursaydı carpmadan guzel bır baslık atıp yayınlayacaktı :)

Motosikleti
Suzuki burgman 200
Fazla atar g.te batar.Daha seridini koruyamıyorsun,küfür edip adamin arabasına tosladiktan sonra da abi cekiyorsun.kamerali artis ergenlere ders olsun bu video.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O arabadan kim inerse insin haddini bildiremiyeceksen ısrarla sapa çektirmek neden ? hangi biriyle uğraşıcaksın ki..

AÇIK NET SÖYLÜYORUM BU ADAM O... ÇOÇUĞUDUR. ADİ DİR ALÇAKTIR KARAKTERSİDİR UMARIM ÇOCUĞUNU BÖYLE BİR KAZADA KAYBEDER.

yollarda 3-5 tane motorcu var, motorcunun bile motorcuyu sevmediği bir ülkede motor kullanıyorsam salak olma ihtimalim var

Gün geçmiyor ki bir başkası yerine utanmayalım. Ülkenin komple elden geçirilip gazının alınmasına ihityacı var.

Bu vidyodaki ergenin neyini seveyim ? evladım olsa her gün 3 kere döverim.

neyi var videodaki elemanın? koyduğu müzikler sıradan boktan sadece, arabacı adam yanlış yapıyor aynayı gördün mü korkutmak için götüne kadar giriyor? o da hareket gösteriyor haliyle! ne yapıcaktı susup ölmeyi mi beklicek? ondan sonra o adamı aynadan görüyor adamda karşılık veriyor gel sağa konuşalım diyorlar el hareketleriyle, adamda yavaş fren yapıp birden fren yapıyor elemanda heycan yapıp arkadan vuruyor, sonra adam gelip küfür ediyor, elemanın bir yanlışı yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar