Öbür tarafta ateşi bol olsun devlete kalkan eli bi taraflarına sokarlar
Hükümete değil DEVELETE KARŞI GELEN BU TERÖRİSTLERİ SAVUNAN DA GÖZÜM DE TERÖRİSTTİR NET.
Terbiyesiz herif, Ali İsmail Korkmaz senden daha vatanseverdi emin ol. Cahilliğini kusma burda beni gece gece çileden çıkardın, modda yokmuş silmemiş yazdığını. Hangi terör eyleminde gördün de terörist diye damgalıyorsun Gezi'de sokağa halk indi halk, senin gibi koyunlar anlamaz. Ali ismail'i de ara sokakta sopaları başına vura vura öldürdü şerefsizler, 38 gün komada yattı tertemiz pırıl pırıl bir gençti. Senin gibilerin eline kaldı işte memleket halimiz ortada. Ohalle yönetiliyorsunuz, millet ac acına yaşıyor, daha bu günleri de arayacaksınız, müstehak. Bize de müstehak. Biz de verdik elinize koca memleketi.
bu kadar salak olduğunuzu sanmıyorum sadece insani duygularınıza yenilip taraf takım tutma galyanına geliyorsunuz, yollarda nice abilerimiz kaza diye öldürüldü her biri burada bir konudan fazlasına geçmedi bu nedir böyle gerçekten kim gerçekten şeyine takıyor sanmıyorum :/
bu arada söylemeden gitmiyim akp li ya da chp li değilim, türkiye yöneticilerinide sevmiyorum
Ali İsmail gibi gençleri ülkesini seven farkında hiç kimse unutmaz, neli olduğun önemli değil, haksızlığa karşı direnen bir gençti ve bu uğurda adice öldürüldü, canından oldu. Çoğunluğa, sesi çok çıkana karşı direnmeye yürek istediği için Ali ismail'ler gururumuz onurumuz oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:27 ----------
"Ben neden mi koşuyorum? ALİKEV için... ALİKEV, Ali İsmail Korkmaz adına, o'nun hayallerini yaşatmak, gerçekleştirmek adına kurduğumuz vakıf...
Bizler, o'nun ailesi olarak o'nun kısacık yaşamında gerçekleştirmeye çalıştığı hayallerinin, düşlerinin peşine düşmek için bu vakfı kurduk"
Şimdi ismailin fikirlerine bir bakalım,
https://galeri12.uludagsozluk.com/542/ali-ismail-korkmaz-in-attigi-tweetler_660640.jpg
Şimdi aslında benim üzerime inancım gereği vazife değil ama genede sorayım.
Bu vakıf milyarlarca inananı olan dini değerlere hakaret için mi kurulmuş ?
Kimse feyk meyk demesin resim için twitleri zamanında 1. elden gördüm.
Bunlar henüz 19 yaşında fikirleri olgunlaşmamış ama eleştirmeyi öğrenmiş heyecanlı bir gencin yazdıkları, tabi kendisine aitse onuda bilmiyoruz. Bu tweetleri inançları vs. yi herşeyi sorgulayan ve eleştiren herhangi bir ergende düşünebilir veya yazabilir. Bu onları terörist yapmaz. Din sizin tapulu malınız değil. Dini eleştiriyor diye terörist de olmaz, kötü olmaz o kendisini bağlar. Vakıf 19 yaşında bir gencin tweeter da islam eleştirilerini desteklemek amaçlı kurulmadı ufacık ufacık düşünmeyin, vakıfın amacı eğitime destek vermek herşeyiyle legal ve kanunlara uygun bir şekilde mücadele eden bir kurum. Ayrıca kimse size yardım yapın Ali ismail'i sevin demiyor. Şİmdiye kadar ne yapıyorsanız onu yapın zaten yaşınız gelmiş en az 25-26 ya bu saatten sonra o yaşa kadar ne biliyorsanız öyle gider. Ama kimseyi rencide etmeyeceksiniz, burası bir motosiklet forumu ve bu forumada böyle bir duyuru yapmayı üye uygun bulmuş yapmış, motorcular arasında Ali İsmail'i rahmetle anıp vakfına destek vermek isteyen motorcular da olabilir düşüncesiyle paylaşılmış MT sizin ideolojilerinizin veya dünya görüşünüzün çevresinde dönen bir yer değil 10 senelik bir forum.
Son düzenleme: