- Konu Yazar
arkadaşlar selamlar herkese , bugun bir anlık kararla ikinci el bir r25 aldım bu kışa motor düşünmüyodum ama 10 gündür araçla illallah ettim , iş yerinde ve sitede otopark sıkıntısı yüzünden kafayı yedim ve yaza almayı planladığım r25i kış günü alıverdim yaza kadar depoda yatacak gerçi ama. Aklıma takıldı yağ pompası sorunu vardı bu motorların , 2015 model benim motorum acaba yağ pompası değişti mi bilmiyorum servis bakımlı değil , servisi aradım kayda ulaşamadı gelin öyle bakalım dedi çok fırsatımda yok gitmeye pazartesiye kadar acaba değişip değişmediğini nasıl anlarım ?
Motor 2015 9 ayda alınmış bir yandan mantıken düşündüğüm zaman motor zaten 30 bine gelmiş geçmiş acaba sorun olsa şimdiye kadar çoktan sorun olmuşmuydu ? servise dedim değişmemişse garantiden mi değişecek dedi ona birşey diyemeyiz. Nasıl bir yol izleyeyim arkadaşlar
Motor 2015 9 ayda alınmış bir yandan mantıken düşündüğüm zaman motor zaten 30 bine gelmiş geçmiş acaba sorun olsa şimdiye kadar çoktan sorun olmuşmuydu ? servise dedim değişmemişse garantiden mi değişecek dedi ona birşey diyemeyiz. Nasıl bir yol izleyeyim arkadaşlar