"aynen" ile yaşayabilen insan

+ şuna bak çok iyi ya
- aynen

+ şunu yapmazsan şöyle olur, böyle olur (bir ton izah)
- aynen aynen

+ aşkım uykum geldi yatalım mı?
- aynen

+ uff çok pahalıymış ya
- aynen

+ la yeter la yeter da! s.......m ayneninizi ama ha
- aynen ya aynen

368369_26512_1492677382_1000.jpg

Son düzenleme:
Ağzının üstüne ıslak tuvalet terliği ile yaklaşık 50 kere vurulası...:farao:

Motosikletsözlük.net'e hoşgeldiniz arkadaşlar, bu gün herşeye aynen diyen kız makyajı yapicam.

Genelde İzmir tarafında çok dikkatimi çekerdi. Aynen aynen diye iki kez söylüyorlardı.

Arkadaşlar aynen diyen kadınların değerini bilin. Bir de ne deseniz tersini direten türden insanlar var :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Genelde kameraya alışık olmayan kişilerin kamera karşısında yaşadığı heyecandan dolayı geçiştirme durumu.

DKN

en nefret ettiğim kelime. içimden aynen diyorum bende :wiinkk:

"aynen", kelime dağarcığı 1 kelimeden oluşan, hiçbir fikri ve ilmi düşüncesi olmayan insan alameti farikasıdır.

deneyin, göreceksiniz. "aynen aynen" diye tekrarlar halinde zırvalayan bir insanın tefekkür dünyası koca bir sıfırdan ibarettir.

"aynen", kelime dağarcığı 1 kelimeden oluşan, hiçbir fikri ve ilmi düşüncesi olmayan insan alameti farikasıdır.

deneyin, göreceksiniz. "aynen aynen" diye tekrarlar halinde zırvalayan bir insanın tefekkür dünyası koca bir sıfırdan ibarettir.

Ben de genelde karşımdaki kişi saçmalıyorsa, bir şeyleri yanlış biliyor ama doğru olduğundan eminse ve ya doğru bildiği şeyleri düzgünce ifade edemiyorsa "Aynen aynen" diye geçiştiriyorum. Cahille, umursamazla tartışmaya girilmez. "Aynen" de geç.

Boş adam işi , birşey söylüyorsun ' aynen ' allahsız avel fikrin yok mu ? Aynen nedir

Oyle bir kelime ki her yere cuk oturuyor.

Bende cok sık kullandigimi fark ettim dahada dikkat etmem gerek artik.

Konuşmak istemeyip zorunlu olarak ayni ortamda bulunduğum insanlarla böyle iletişim kuruyorum hıhı aynen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar