Ben varım.
Tarih ve saati belirleyim ozaman abi
Ben varım.
Herkese selamlar. 2015 model NC 750x alma arifesindeyim. Vstrom ile nc arasında kaldım ama nc ye karar verdim. Cuma günü istanbul'dan alacam. Buluşmaya bende katılabilirim alırsam. Sakarya'da oturuyorum, ama İstanbul'a gelebilirim tabiki. Duke 200 kullanıyorum şu anda. Satılmasını bekleyemeden almaya karar verdim nc'yi. Umarım doğru yapıyorumdur.
Hayırlı olsun, kombine olmaması daha iyi değilmi hemde gs1200 kullanan birisi için
700 güçsüz, özellikle sevmediğim yanı ise dar vites aralığı, habire uğraş dur, 750 tabiri caizse at gibi, düşük viteste bile rahatça gidiyorsun,700 deki gibi 1. vitesi sadece kalkışta kullanmak zorunda değilsin...
at sahibine göre kişner derler.belki sürüş tekniği ile alakalıdır
Arkadaşlar ev sahibim oturduğumuz evi sattığından maalesef motorumu satmak zorunda kaldım
Garantisi devam ediyor, tüm bakımları yapıldı şu an 12.000 km de en son Geçen ay Selanik te 10.000 km de bakımları yapıldı,Servis kitapçığına işlendi, genelde uzun yolda kullandım, alıcısına şimdiden hayırlı olsun,
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...50-x-garantili-mavi-ekstrali-490943849/detay/
Herkese selamlar. 2015 model NC 750x alma arifesindeyim. Vstrom ile nc arasında kaldım ama nc ye karar verdim. Cuma günü istanbul'dan alacam. Buluşmaya bende katılabilirim alırsam. Sakarya'da oturuyorum, ama İstanbul'a gelebilirim tabiki. Duke 200 kullanıyorum şu anda. Satılmasını bekleyemeden almaya karar verdim nc'yi. Umarım doğru yapıyorumdur.
nc 750x veya 750s değil ama 2017 nc 750 integra ile bende aranıza katıldım arkadaşlar
xmax 250 ve xmax 400 den sonraki durağım integra oldu
3 gündür kullanıyorum,ilk izlenimlerim,yakıt olarak xmax 400 den daha az tüketimi olduğu yönünde,,performans olarak zaten açık ara integra önde
hala buluşma ayarlamayamı çalışıyorsunuz![]()
kolay gelsin![]()
Merhaba Arkadaşlar, bende piaggio xevo250 kullanıcısıyım bu aralar hiç aklımda bu tarz bir motor yokken nc750 alma fikri geldi, 750s ile 750x arasında 8 bin TL gibi bi fark var, yani 8 bin fazla verip 750x almak değer mi? Tabi diğer en önemli sorum sürebilir miyim?Boy 172 ara sokaklara virajlara dar yerlere girmede sorun yaşarmıyım? Malum öncesinde sadece maxiscooter kullandım, ehliyet var ama normal motor tecrübem yok denecek kadar az, sizler ne dersiniz bu işe? Şimdiden teşekkürler.
Buluşmayı yaptık bile olm, seni çağırmadık
İki model tamamen farklı tipler, çıplak bir motor mu yoksa daha çok enduroya benzeyen bir motor mu istediğine karar vermelisin önce.
Boy ve diğer etkenler önemli değil, kullanırsın.
Merhaba Arkadaşlar, bende piaggio xevo250 kullanıcısıyım bu aralar hiç aklımda bu tarz bir motor yokken nc750 alma fikri geldi, 750s ile 750x arasında 8 bin TL gibi bi fark var, yani 8 bin fazla verip 750x almak değer mi? Tabi diğer en önemli sorum sürebilir miyim?Boy 172 ara sokaklara virajlara dar yerlere girmede sorun yaşarmıyım? Malum öncesinde sadece maxiscooter kullandım, ehliyet var ama normal motor tecrübem yok denecek kadar az, sizler ne dersiniz bu işe? Şimdiden teşekkürler.