Bence güzel.Aynı şekil İzmir Cunda İstanbul yaptım.Cuma sabah 5 te çıktık yola pazar akşam 7 de evdeydik.
İşin içine hanımı katarsak benim motorda artçı olmaz.Arabayla gitmem gerekir onunda tadı olmaz.
Rota konusunda sizden sonra devamda edebilirim dönedebilirim Selanik yapmak istiyorum ama hava ve o anki duruma göre konuşulur.
Ama Alexandroupoli'de uzo balık yaparız tabi. :cherry:
RS200 artçı konforu berbat.Bir iki kere artçı oldu 10 dakika falan hiç memnun kalmadı.Hanımın vizeside yok şuan bide onla uğraşmak lazım.Onun planı önümüzdeki yaz tatile gitmek o yüzden benle gelmez.
Tek girişli vize ile o rota olmaz ki? Zaman geçmiş biraz üzerinden ama...
Valla benim de b Selanik veya Kavala yapasım var, tarihi ayarlayamadım bir türlü kafamda.
Kasım'da Halkidiki'de dahi denize girebileceğimizi hiç sanmıyorum.
Thassos turu da yapabiliriz, yani sizi Cuma'dan vazgeçirmek için diyor olmayayım, olmadı siz Cumartesi Kavala'dan Selanik'e geçerken katılırım ben, o da olabilir. Thassos da güzel olur, biraz serin olur haliyle. Dönüşte Kavala'ya bakılabilir, pek bişey yok ama Kavala'da =)
Ha bir ihtimal Cuma da patlatabilirim tabi ama çok kolay görünmüyor. =)
multi olması gerekiyor evet.
thasos haftasonu için makul ama yaz aylarında tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
gümülcine kırcali arası yol cok zevkliydi kesinlikle tavsiye ederim.
Valla ben bir kaç senedir 19 Mayıs'ta kaçıyorum Thassos'a, ondan sonra yaz boyu pek gidilesi olmuyor, Türk istilası yaşanıyor adada. =)
2-3 sene önce bir arkadaşım Ramazan Bayramı'nda gitti, yapma etme dedim ama gitti.. Sonrası malum =))