Kamp olayı uzaktan basit gözüken fakat detaylara girince bayağı uzmanlık gerektiren bir iş. Bence bu soruyu, yabancı da olsa kampçılık forumlarında mutlaka sormanız gerek. Hatta aldığınız faydalı cevapları burada da paylaşırsanız seviniriz
Maddi sorununuz yoksa cep telefonunun çekmediği yerde lisanslı telsiz çözüm olabilir.
Kış şartları için uygun sobalı çadırlar görmüştüm bir ara. Gece avlanan hayvanlara karşı gece uyanık kalıp gündüz uyumak ne derece mantıklı olur bilemiyorum. Hatta 3 gün boyunca hiç uyumamak da çözüm olabilir
Ayrıca, arkadaşların da dediği gibi bence havalar tam soğumadan, hafta sonu sabah gidip akşam dönecek şekilde bir deneme yapabilirsiniz. Şahsım adına konuşacak olursam, aynı yerde tek başıma bırakın 3 gün konaklamayı, 3 saat kalsam sıkıntıdan patlarım
Önceden denenmiş bir trekking rotası belirleyip gün boyu yolculuk etmek, her gün farklı bir noktada konaklamak benim düşünceme göre hem daha zevkli olur, hem de bisiklet ve motor tutkunlarının ilgi alanına giren bir aktivite olur.