- Konu Yazar
Almanyada Amerikada bedava para dağıtıyorlar almayanıda dövüyorlar. Arkadaş yurtdışında millet karı koca gece gündüz çalışıyorda karnını öyle doyuruyor sen ne diyorsun. Almanyadan gelipte karısı çalışmayan varmı? Senin hanım çalışyormu yok niye? Benim üç dayımda Amerikada gecen küçük dayımla konuştuk dediki metroda ben ilk vagona hanım son vagona biniyorduk falanca istasyonda karşılaşınca bir birimize el sallıyorduk. Birimiz işe gidiyor birimiz geliyordu. Haklısın millet üçünçü arabayı alıyor ama nasıl çalışıyor onu gören yok. Bir örnek daha diğer dayım ve hanımı new yorkta yaşıyor ikiside temizlik işinde çalışıyor dayım gündüz hanımı gece hanımı bir bankanın merkezinde millet gdinçe sabaha kadar temizlik yapıyor ayrıca oturdukları apartmanın kapıcısı ayrıca dayım cumartesi pazar apartmandaki yaşlıları sağa sola götürüp getiriyor yani para böyle kazanılıyor. Öyle üçünçü araba alınıyor yok öyle haybeden para.
Bedava para dağıtmıyorlar ama g*tu bklu vekilleri başkanları bin tane korumayla gezmiyor milyonluk arabalara binmiyor. Bunları bilmek bile bana nefes darlığı yaşatıyor.
Akrabalarına söyle O zaman gelsinler tr ye rahat rahat yaşasınlar. Size zahmet yarın sabah Topkapıya gelip tramvaya binin bakalım ne hissedeceksiniz ? Tabi bine bilirseniz. Üniversite yi bitirip bir lokantada garsonluk yapın yada hasta olup bi hastaneye gidin motorun çalınınca karakola git. Vs vs
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------
Konu sahibi ile ilgisi yoktur.
https://karikaturistan.files.wordpress.com/2013/07/beyin_gocu_yigit_ozgur.jpg
İşte tamda bunu yapacağım.
Bazen düşünüyorum da. Acaba çokmu kötümserim. Sadece ben mi böyle düşünüyorum. Herşey çok güzel de ben mi beyaza siyah diyorum ( umarım öyledir )