kesicide sürmenin bi zararı var mı?

Arkadaşlar benim 2 motorum var biri mondial mc roadracer 125 diğeri cbr 500 r son zamanlarda bu ikisinide 1. viteste felan kesicide sürüyorum şehirden uzak yerlerde bunun bi zararı var mı?
Çok yakması felan sorun değil mekaniğe bi zarar verir mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Niye öyle yapıyorsunuz sorması ayıp?

Küçük cc neyse de, 500cc de vites yükseltmeden birinci viteste son devirde kullanmanın amacı nedir?

Niye öyle yapıyorsunuz sorması ayıp?

Küçük cc neyse de, 500cc de vites yükseltmeden birinci viteste son devirde kullanmanın amacı nedir?

Sesi hoşuma gidiyor :D
İnsanların rahatsız olmayacağı şehirden uzak köy yollarında felan bağırta bağırta sürüyorum.

Araçlarda kesici neden vardır, yüksek devirde kırmızı alan diye tabir edilen redline kısmı neden vardır gibi soruları googleye yazarsan cevapları karşına çıkar.
Özet geç dersen motoruna zarar veriyorsun.

Vuruntular gelmeye başlar aşağıdan sonra bi bakarsın bloğun bi yerine 3000-5000 tl sıkışıvermiş.Ondan sonra motosiletin kullanıcısını bağırtma süreci başlar.

Bırakın kullansın.

Niye yaptığını sormak bile abes.

Hiç bir şey olmaz. Honda o.:pl:

Son düzenleme:
Motosikleti
600RR
sonra vay efendim 2. el motor alınmaz,ülkede her türlü deli var.

Roadracer de kesici yok uyarayım. O duyduduğun ses "az sonra motoru eline alacaksın" sesi :mrgreen:

bundan 2 tane almanda fayda var , sankı ıhtıyacın olacak gıbı .

Cüzdanın kalınsa istediğin kadar kesicide sür :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bilakis faydasi var.Cigerli olarak tabir edilen bir motorun olacak,simdiden tebrik ederim arkadasim

Allah allah ya :D Benim motorumu alacak adama zaten söylerim ona göre de fiyatını veririm 18 e satmam 15 e satarım.
Kaldı ki saatler boyu öyle sürmüyorum debriyaja basıp gazı köklemektense hareket halinde yapmak bence daha sağlıklı.

Ayrıca elimdeki malı öldürene kadar kullanırım yani öyle satma gibi bi huyum yoktur. Ki satacak olsam bile yukarıda dediğim gibi alacak adama söylerim kardeşim ben bu motorun limitlerini zorladım bağırta bağırta sürdüm derim alırsa alır almazsa keyfi bilir ben yine kullanırım, kullanmazsamda durur garajda. Yer yok değilya, ilerde çoluğuma çocuğuma gösteririm bak eski motorlarım diye. :D

Son düzenleme:
Allah allah ya :D Benim motorumu alacak adama zaten söylerim ona göre de fiyatını veririm 18 e satmam 15 e satarım.
Kaldı ki saatler boyu öyle sürmüyorum debriyaja basıp gazı köklemektense hareket halinde yapmak bence daha sağlıklı.

Ayrıca elimdeki malı öldürene kadar kullanırım yani öyle satma gibi bi huyum yoktur. Ki satacak olsam bile yukarıda dediğim gibi alacak adama söylerim kardeşim ben bu motorun limitlerini zorladım bağırta bağırta sürdüm derim alırsa alır almazsa keyfi bilir ben yine kullanırım, kullanmazsamda durur garajda. Yer yok değilya, ilerde çoluğuma çocuğuma gösteririm bak eski motorlarım diye. :D

O kadar insan zararlı dedikçe sen hala yaptığını savunmakta ısrarcısın, madem yapacan niye soruyon bilader

Toppspeed yaparkn bnim driftle 4 vites 11 bin dvr diyor 5 viteste 9 bini grçmio son hız 148 9 bini nasıl geçirebilirim ? Bugün ön dişlisini değiştirdm 15 ti 17 yaptım bakalm nasl olacak daha topspeed yapamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar