Bulabiliyorsanız alın kardeşim. Ben alıcam ama bulamıyorum.
Alacağım derken. Fiyatını öğreneceğim, sonra kaç sene bana üzerinde yazan gücü verir onu öğreneceğim.
Tabii kandırmazlarsa.
İnan, jeneratöre verdiğin para şebekeden aldığın elektrikten xx kat pahalı olacaktır.
Oğlum bile kullanamayacaktır.
Valla telefonu var ara sor bir ara ben sormuştum ve fiyatı pahalı gelmişti 2016 Martta sormuştum ve üretim kapasitesinin üstünde sipariş aldıklarını teslim süresini 2017 kasımdan önce olamıyacağı söylenmişti. Yaygınlaştıkça ücreti düşeceğini düşünüyorum.
Türkiye Distribütörü
F. Halim Oltulu
[email protected]
Eskiden telefonda vardı neden telefon paylaşmamışlar anlamadım.
şu açıklamalarıda paylaşayım.
23 Aralık 2016
KAMUOYUNA DUYURU
18 TEMMUZ 2018 tarihine kadar üretim kotamız dolmuştur. Müşterilerimizin yapacağı müracaatlar bu tarihten sonra sıraya alınacaktır. Alınacak müracaatlarda para yatırılmaması rica olunur. İlgilerinizden dolayı tüm müşterilerimize teşekkür ederiz. Saygılarımızla HMSB A.Ş.
Detaylar
04 Kasım 2016
KAMUOYUNA DUYURU
HMSB A.Ş. 01.01.2017 tarihinden itibaren 50 KW, 100 KW, 500 KW ve 1 MWlık manyetik çevirici jenaratör imalatına başlayacaktır. Ürünlerimizden tedarik etmek isteyen değerli müşterilerimiz,
[email protected] mail adresine mail göndermeleri gerekmektedir.
Detaylar
30 Nisan 2015
EPDK kanun ve yönetmelikler gereği, alternatör üretici lisansları ile yurtdışı maliyetlerinin pahalı olmasından dolayı Türkiye'de montaj başlamıştır.
Detaylar
26 Mart 2015
Gümrük sınıflandırma işlemleri gereği EPDK'dan resmi yazı beklenmektedir. İthalat, ihracat ve vergilendirme işlemleri söz konusu belge nedeni ile henüz yapılamamaktadır.
Detaylar
29 Kasım 2014
KAMUOYUNA DUYURU
BSMH Manyetik Monopol ( ya da diğer adı ile YILDIZ Manyetik Motoru ) 2015 üretim planları Yıllardır, motorun geliştirilmesi için çalışmaktayız.
Şu anda, sınırlı sayıda motor üretmek için, prototiplerin mükemmelleştirilmesi sürecindeyiz.
Detaylar
30 Ekim 2014
BSMH
Son dönemde, resmi sitemizde ve sosyal iletişim ağlarında güncel bilgilendirmeler çok yer almamıştır. Bu dönemde kurumsallaşma süreci ile ilgili bir prosedür yürütülmektedir. Sayın Muammer YILDIZ, BSMH Manyetik Monopol Projesi ile ilgili olarak, kurumsallaşma amacı ile gerekli adımları atmaya başlamıştır.