- Katılım
- 18 Mar 2009
- Mesajlar
- 47
Vlog çekmeye devam et sen... ASLAN
Daha bakım periodlarından haberin yok benim hyosung gd250r ilk 3000 km de 3 kez yağ değişimi oldu 2000 km bir yağ değişimini fabrika bastırdı sorunlar yaşanıyor diye.Burda ahkam kesip duruyorsun.2011 den bu yana çok şey değişti.Şimdi ona da yanlış dersin.
Ben de senin videonu bekliyorum...
İkinizin yazışmalarını takip ediyorum undocap hakaret tehdit etmeden saygı çerçevesinde yorum yaparken sen hakaret etmeye saygısızlık yapmaya son olarak da tehdit ettin burdan çıkan sonuç bilgi konusunda başa çıkamadın külhanbeylik yapıyorsun herkes kendine yakışanı yaparmış...
Vlog çekmeye devam et sen... ASLAN
Yanlış dediğin şeyleri açıklayım bir daha sana fiyata yanlış diyorsun adamlar getirmeyebiliriz diyor %37 ötv yiyen motor 18-20 arası satılır diyorum örneklerine bak.Ben egzoz olayını o yöntemle çözdüm diyorum ki ustam öğretti inanmıyorsun orjinal egzoz kullanıyorsun benim motorum 2015 modeldi 2011 değildi güç kaybı olacağını çocuk da bilir ama gerçekten işlemden sonra çekiş çok değişmişti.gv650 194km kesiciye giriyor diyorum 220 yapıyor diyorsun eskileri yapabilir ama cruiser makinayla o süratlere çıkılamaması gerektiğini bilmiyorsun.Ekranda sorun oluyor diyorum az önce arkadaşım mesajını oku.Symde parça sıkıntısı yok diyorsun adamların elinde parça yok 900liralık beyne 3700 lira istediler 3 katıyla çarpıp yolluyorlar diyorum.Daewoo beyin gösterdiğim değil diyorsun çözünürlükte foto bulamadım diyorum.Koredeki firma finansal destek için ortaklar aldı bir ara iflas eder gibi oldular ondan şirketlerin ismi değişti hayır diyorsun.Oksijen sensörünü elbet yakıt değerleri kirletir ama dış etkenler de etkilidir özellikle soketlerde hayır diyorsun.Krankta iyileştirme yapıldı ayrıca devir kesici eklenerek önlem alındı fabrika açıkladı diyorum hayır diyorsun.Ben ybr konjektörü ve xmax konjektörünü bizzat kullandım sattığım kişi hala kullanıyor sen hayır diyorsun ki akü sağlamsa bal gibi oluyor.80kö konjektör değiştirmedim diyorsun sonra mofsetli konjektör taktım diyorsun.Servis 20.000de değiltşrin kaliteli bir konjektör değil diyor sen saçmalık diyorsun.Buji başlıklarını bujileri değiştirmişken kabloyu da değiştirin diyorum sonuçta 2005 senesinden beri yollarda sen hayır diyorsun.Konjektör bozulunca statörün bozulma ihtimalini herkes bilir ama bu kadar da bozulmaz sen hayır diyorsun.125cc motorun daha 7000 kmde karbüratörü golletmiş aç symde kaç para diye bir sor pahalı dicem ona hayır diyeceksin.50.000km de debriyajı değiştir diyorum bizde bmw1200gs var servis 40.000 de değiştirdi sen hayır diyorsun yolda kalasaya kadar kullan.Fuat domaniç Devrim sirmen tamir ustası değildir.Onları teknik konularda referans veremezsin dicem ona da hayır diyeceksin.Frenleri özellikle arka çabuk kitliyor dicem ona da hayır diyeceksin ki 5 liralık balata kullanmam.Dediklerimi kabul etmek zorunda değilsin ben de aynı şekilde işine geleni alır millet dener işine gelmeyeni almaz bu kadar basit.Dener görür.Herkesin motosiklet hakkında detaylı bilgisi yok insanlar kredi çekip asgari ücretle ödemeye çalışıyor ondan bilinçlensinler.%60 doğru bile olsa yine de en azından insanlık adına bir şey yaptım.1000 kişi seyretti şimdiden o da bana yeter mesajlar gerekli kardeşlerime ulaştı ve ulaşmaya devam edecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:56 ----------
2015 modele tiger egzoz taktım alet sapıttı.Enjeksiyonlu motorlarda özellikle V motorlarda egzoz değişiminden sonra hava akış ayarı bozuluyor ve düzensiz rolanti, vites geçişlerinde (özellikle düşüşlerde) debriyajı çekmen ile stop edebilme ihtimali çok yüksek. 170 i gören alet 140 a çıkamadı yığılıp kaldı.Bunu gerçekten yaşadım.Ve anlattığım yöntem de işe yaramadı.O modelde nedense sonra orjinal egzozu taktım yine aynı oldu.Düzelmedi beyne reset attık sonra düzeldi.Servise ki çok iyi ustadır neden olmadı dedim daha öncekilerde olmuştu abi bunlarda tahmini 4-5 tane farklı yazılım var dedi birine olam diğerine olmuyor dedi aynı sorun şu anda 2004 model kawasaki zx10rımda var sahibi egzoz taktıktan sonra sapıttı dedi hallederiz dedik aldık onlarda da tps sensörü gaz kelebeği ve oksijen sensörü ayarlarını iflas ettiriyor yazılımla iatanbulda bir yer yapıuormuş izmirde yok ama bilmeyen adam anlamaz alet güçlü.Ama 180-190km de tıkanıyor alet ciğeri yetmiyor halledeceğiz inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:21 ----------
Ben artık sıkıldım yazmayacağım iyi geceler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:29 ----------
Nato mermer nato kafa...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------
Arkadaşının şakşakçılığını yapma...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
Arkadaşının şakşakçığını yapma...
Dediğim gibi konuyla ilgili bir fikrin deneyimin eleştirin varsa buyur yaz arkadaşıma destek çıkacağım diye sosyolog kesilip davranış teknikleri konusunda ahkam kesme.Bak hakaret etmeden tehdit etmeden de cevap verilebiliyormuş
Ben videyu çeken arkadaşın yani gökhan abinin servisiyim.Abi durumu anlattı çok üzüldüm ve yazma ihtiyacı hissettim.Kendisi gerçekten bu işin içinde biridir ve ford servisi ortaklığı vardır ayrıca edebiyat öğretmenidir alsancakta etüt merkezi vardır babası da galericilikten emekli olmuş çok saygıdeğer bir insandır. Ben 4 sene kanuninin servisinde çalıştım.Hyosungu bilirim demek istemiyorum çünkü kendi adıma çok karmaşık bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.Abinin videoda anlatttığı her şeyi A'dan z'ye onaylayabilirim bende ki videoyu çekmeden önce gelip sordu notlar aldı gerçekten titiz biridir.Fabrikasyon hataların nasıl kullanıcıya yüklediğimizi ispat edebilirim isteyen dükkanıma gelir çayımı içer her şeyi anlatırım...Ben gökhan abi gibi Hyosungu öneren biri değilim açıkcası.Parça sıkıntısı yüzünden çok çektik ve ben önermiyorum.Ne zaman bir şeyinin tamir etsek adam 2 gün sonra gelip olmadı diyor.Parça yok en büyük dert bu alette.Elektrik tesisatı zayıf.İtiraz eden bir arkadaş varmış gelsin gösterelim her şeyi...Bana göre devri kapanmış bir alet açıkcası.
Ben videyu çeken arkadaşın yani gökhan abinin servisiyim.Abi durumu anlattı çok üzüldüm ve yazma ihtiyacı hissettim.Kendisi gerçekten bu işin içinde biridir ve ford servisi ortaklığı vardır ayrıca edebiyat öğretmenidir alsancakta etüt merkezi vardır babası da galericilikten emekli olmuş çok saygıdeğer bir insandır. Ben 4 sene kanuninin servisinde çalıştım.Hyosungu bilirim demek istemiyorum çünkü kendi adıma çok karmaşık bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.Abinin videoda anlatttığı her şeyi A'dan z'ye onaylayabilirim bende ki videoyu çekmeden önce gelip sordu notlar aldı gerçekten titiz biridir.Fabrikasyon hataların nasıl kullanıcıya yüklediğimizi ispat edebilirim isteyen dükkanıma gelir çayımı içer her şeyi anlatırım...Ben gökhan abi gibi Hyosungu öneren biri değilim açıkcası.Parça sıkıntısı yüzünden çok çektik ve ben önermiyorum.Ne zaman bir şeyinin tamir etsek adam 2 gün sonra gelip olmadı diyor.Parça yok en büyük dert bu alette.Elektrik tesisatı zayıf.İtiraz eden bir arkadaş varmış gelsin gösterelim her şeyi...Bana göre devri kapanmış bir alet açıkcası.
ben mi yanlış okuyorum yoksa orada "fabrikasyon hatalarının kullanıcıya yüklenildiği" cümlesi mi yazıyor?
şoklar içindeyim şu an.
Yanlış dediğin şeyleri açıklayım bir daha sana fiyata yanlış diyorsun adamlar getirmeyebiliriz diyor %37 ötv yiyen motor 18-20 arası satılır diyorum örneklerine bak.Ben egzoz olayını o yöntemle çözdüm diyorum ki ustam öğretti inanmıyorsun orjinal egzoz kullanıyorsun benim motorum 2015 modeldi 2011 değildi güç kaybı olacağını çocuk da bilir ama gerçekten işlemden sonra çekiş çok değişmişti.gv650 194km kesiciye giriyor diyorum 220 yapıyor diyorsun eskileri yapabilir ama cruiser makinayla o süratlere çıkılamaması gerektiğini bilmiyorsun.Ekranda sorun oluyor diyorum az önce arkadaşım mesajını oku.Symde parça sıkıntısı yok diyorsun adamların elinde parça yok 900liralık beyne 3700 lira istediler 3 katıyla çarpıp yolluyorlar diyorum.Daewoo beyin gösterdiğim değil diyorsun çözünürlükte foto bulamadım diyorum.Koredeki firma finansal destek için ortaklar aldı bir ara iflas eder gibi oldular ondan şirketlerin ismi değişti hayır diyorsun.Oksijen sensörünü elbet yakıt değerleri kirletir ama dış etkenler de etkilidir özellikle soketlerde hayır diyorsun.Krankta iyileştirme yapıldı ayrıca devir kesici eklenerek önlem alındı fabrika açıkladı diyorum hayır diyorsun.Ben ybr konjektörü ve xmax konjektörünü bizzat kullandım sattığım kişi hala kullanıyor sen hayır diyorsun ki akü sağlamsa bal gibi oluyor.80kö konjektör değiştirmedim diyorsun sonra mofsetli konjektör taktım diyorsun.Servis 20.000de değiltşrin kaliteli bir konjektör değil diyor sen saçmalık diyorsun.Buji başlıklarını bujileri değiştirmişken kabloyu da değiştirin diyorum sonuçta 2005 senesinden beri yollarda sen hayır diyorsun.Konjektör bozulunca statörün bozulma ihtimalini herkes bilir ama bu kadar da bozulmaz sen hayır diyorsun.125cc motorun daha 7000 kmde karbüratörü golletmiş aç symde kaç para diye bir sor pahalı dicem ona hayır diyeceksin.50.000km de debriyajı değiştir diyorum bizde bmw1200gs var servis 40.000 de değiştirdi sen hayır diyorsun yolda kalasaya kadar kullan.Fuat domaniç Devrim sirmen tamir ustası değildir.Onları teknik konularda referans veremezsin dicem ona da hayır diyeceksin.Frenleri özellikle arka çabuk kitliyor dicem ona da hayır diyeceksin ki 5 liralık balata kullanmam.Dediklerimi kabul etmek zorunda değilsin ben de aynı şekilde işine geleni alır millet dener işine gelmeyeni almaz bu kadar basit.Dener görür.Herkesin motosiklet hakkında detaylı bilgisi yok insanlar kredi çekip asgari ücretle ödemeye çalışıyor ondan bilinçlensinler.%60 doğru bile olsa yine de en azından insanlık adına bir şey yaptım.1000 kişi seyretti şimdiden o da bana yeter mesajlar gerekli kardeşlerime ulaştı ve ulaşmaya devam edecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:56 ----------
2015 modele tiger egzoz taktım alet sapıttı.Enjeksiyonlu motorlarda özellikle V motorlarda egzoz değişiminden sonra hava akış ayarı bozuluyor ve düzensiz rolanti, vites geçişlerinde (özellikle düşüşlerde) debriyajı çekmen ile stop edebilme ihtimali çok yüksek. 170 i gören alet 140 a çıkamadı yığılıp kaldı.Bunu gerçekten yaşadım.Ve anlattığım yöntem de işe yaramadı.O modelde nedense sonra orjinal egzozu taktım yine aynı oldu.Düzelmedi beyne reset attık sonra düzeldi.Servise ki çok iyi ustadır neden olmadı dedim daha öncekilerde olmuştu abi bunlarda tahmini 4-5 tane farklı yazılım var dedi birine olam diğerine olmuyor dedi aynı sorun şu anda 2004 model kawasaki zx10rımda var sahibi egzoz taktıktan sonra sapıttı dedi hallederiz dedik aldık onlarda da tps sensörü gaz kelebeği ve oksijen sensörü ayarlarını iflas ettiriyor yazılımla iatanbulda bir yer yapıuormuş izmirde yok ama bilmeyen adam anlamaz alet güçlü.Ama 180-190km de tıkanıyor alet ciğeri yetmiyor halledeceğiz inşallah
Dediğim gibi konuyla ilgili bir fikrin deneyimin eleştirin varsa buyur yaz arkadaşıma destek çıkacağım diye sosyolog kesilip davranış teknikleri konusunda ahkam kesme.