Evlenenlere Ne Yapıyorlar?

DKN

evlenemeyenler ne yapıyor sorusunun cevabını bulan evlenenlerin ne yaptığını anlar

Yaş ilerledikçe evlenen gruptan ayrılır oldu. Hak vermek lazım tabi.
Mesela bugün cumartesi. Yarın iş yok çoğu kişinin. Sabaha kadar takılsak arayan soran yok bizi. Ha bazen evden arıyorlar oda gelecek misin diye. Ama evlilerde durum farklı. Cumartesi gecesini eşine ayırmalı. Onu evde bırakıp kendi eğlenceye çıkamaz. Normal olanda bu zaten. Evli olanlarda çift olarak görüşebiliyor. Tabi bekarken yaptığı şeylerle değil. Oturmaya gider çay içer vs.

F54

kübra 0007 neden çiğ köfte li sıra gecesi yok
bence bi mekan ayarlayıp bayanlarda arkadaşları ile gidebilir :)

kadınların türkiyede dışarı çıkamaması en büyük darbeyi evli erkeklere vuruyor, sürekli bayanlar eşlerinin dışarı çıkmasını engellemeye çalışıyorlar. ben bu sorun yüzünden defalarca boşanmanın eşiğine geldim. nişan atmama sebebim ise resmi nikahı önceden kıymamız yüzünden oldu. sizle çok uğraşacak boş vakti çok olan bayanla sakın evlenmeyin, benden demesi, yoksa 24 saat telefonunuz hiç susmaz, eşiniz sürekli nerede kaldın diye sizi taciz eder. bi çok arkadaşım zaten hanım tacizinden dışarı bile çıkamıyor, çıkıncada telefonları susmak bilmiyor.

kadınların türkiyede dışarı çıkamaması en büyük darbeyi evli erkeklere vuruyor, sürekli bayanlar eşlerinin dışarı çıkmasını engellemeye çalışıyorlar. ben bu sorun yüzünden defalarca boşanmanın eşiğine geldim. nişan atmama sebebim ise resmi nikahı önceden kıymamız yüzünden oldu. sizle çok uğraşacak boş vakti çok olan bayanla sakın evlenmeyin, benden demesi, yoksa 24 saat telefonunuz hiç susmaz, eşiniz sürekli nerede kaldın diye sizi taciz eder. bi çok arkadaşım zaten hanım tacizinden dışarı bile çıkamıyor, çıkıncada telefonları susmak bilmiyor.

Bizimkiside yapardı (kızarkadaşım) bir gün gözünün önünde telefonu bıraktım masaya atladım memlekete..Geldiğimde bir sarılmalar bir ağlamalar özledim demeler..:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Altın kelepçeler deniyor bu duruma

Evli arkadaşlarım kira, faturalar, düğün borcu vs derken akıl sağlığını kaybediyorlar. Bekar olup sevgilisi olan arkadaşlarım haftanın 6 günü çalışıyor ve kalan 1 günde hem işlerini halledip,hem alışveriş yapıp,berbere vs gidip birde haftada 1 kez olsun kız arkadaşıyla sinema vs gidebilmek için plan yaptığından yine görüşemiyoruz.

Geriye bekar ve çalışmayan arkadaşlar kalıyor. Onlarda 24 saat kadın avında,idda,batak,okey vs derken bana uymuyor =) sonuç? az insan, çok huzur ::141::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar