inekleri...ördekleri...yöre halkını korkutmasınlar bari...öcü bunların hepsi...şimdi orada bir köylüye çarpsa o krosscu sorumlu kim sence...böyle absürd bir organizasyonu hazırlayanlarmı yoksa normal hayatını sürdüren yerel vatandaşmı...tabi kazanın oluşumunuda incelemek gerekir ama düşün ki tarlada çalışna birinin üstüne uçarsa nolur...hadi bakalım buradan yak...
sen uyanıksın yurdum insanı diye inceden dalganı geçiyorsun...ama orada normal olmayan motosikletin varliği...özel pistlerde yarış kardeşim...memlekette özel arazimi pistmi yok...
sevgili metecim kardeşim ))))))) gülüyorum çünkü iyi niyetini biliyorum ama inan ben kendimden pay biçiyorum 14 tıllık endurocuyum birkere inege çarpmadim (((( ve birkere bir köylüye çarpmadim (((( endurocu doğa adamı diyelim tabiki arzide otomabil kullanılmayacagıına göre motosiklet en idallı şimdi sen söyle bakalım cadellerde ölen hız meraklısı arkadaşların sayısını ben de arazide düşüp yaralanan arkadaşların sayısını veryim bu konular uzar gider metecim ))))) zevk meselesi kimi talı sever kimi acı banagöre acı sana göre talı olabilir ben race motora karşı biri degilim ama senin düşüncenede katılmıyorum senide iyi tanirim sırf kavga çiksın diyemi yazdın metecim saygilar kendine iyi bak görüşelim ayrı kaldık
dostum merhaba...ayrıca hoşgeldin diyim sana Karadeniz turundan geldin hayırlısıyla...yani zevk benim motor benim sana giren çıkan ne diyosun özetle...zevk meselesi diyoruz abi saygımız sonsuz ama doğayla mücadele olunca mesele ben oraya takılıyorum...Paris Dakar rallisinde yarışan Ktm lerden bahsediyorum...Doğayla mücadele niye...çöllerde falan hatırlarsın hedefe kilitlenmiş tipleri diyorum...veya extrem sporlarda atlayan zıplayan kroscular var ya onları kastediyorum...
valla polemik olsun diye değil..enduro motorları sevmiyorum kankacım...selamlar...
fotoğraflar yorumsuz :queen: :queen: :queen:
savaş abi burada Hasanım gülme smileyi koymuş ya...fotoda absürd olan şey bence motorlar demek istiyorum..böyle yarışlar için özel parkurlar olmalı...en azından trafiğe kapanmalı...traktörün orada ne işi varmı dresin kros motorun orada ne işi varmı dersin şimdi...mantıken düşün...tabiki bu yarıştan haberi olmayan yerel halk daha az sorumludur olabilecek bir kazadan...(kaza ihtimalini düşünerek)
türkiye burası diyorsak boşuna demiyoruz, böyle bir görüntüyü dünyanın başka bir yerinde göremezsin hatırlarsın belki, dünya şampiyonu milli atlet elvan'ı da antrenman yaparken ayılar kovalamıştı :queen: yani gerçekten burası türkiye başka lafa gerek yok
saol savaş abi :cat:
sevgili kardeşim Ülkemizi eleştirmenin mantığını çözemedim...parkur ve çevresinde önlem alması gereken kimlerdir sence...organizzasyon komitesi özel görevliler vs...sana tekrar soracağım...o kros motor traktöre çarpsa arkadan sorumlu kim sence...
tabi varsayımım şu yöresel halk kendi yakınlarından geçen bir yolda yarış olduğunu nasıl öğrensin mantalitesi...bu ihtimali işime geldiği için değil olası yüzdesi fazla diye tezimin temeli olarak kullanıyorum...
bir örnek daha vereyim sana...Amerika Birleşik Devletlerinde farzetki Ben Johnson ormanlık bir arazide anternman yapıyor...Ayının biri geldi...Johnson'a şunu mu diyecek...
"vayyy olimpiyat şampiyonmuz ABD nin gururu atletimiz buradaymışşş...hemen bal kovanlarını getirin ziyafet verelim abimize...":queen:
O bölgedeki ayılar bizim Elvana saldıranlardan ne kadar farklı olabilir...Ayıların insana saldırmama ihtimali yüzde kaçtır...
veya senin gibi bir ABD li şunumu der acaba...Burası ABD herşey olur...