bir motorcuyu yolda bekleyen tehlikeler :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
halbuki msnde neler yazmıştık birbirimize...bu topik patlar falan demiştin ama olmadı be abi...:queen:

bu arada fotoyu çeken arkadaş sanki ineği kovalıyomuş gibi geldi bana...biliyorsun motorun ineği değil ineğin motoru kovalaması haberdir...

allah kuru iftiradan saklasın. amin.

yani zevk benim motor benim sana giren çıkan ne diyosun özetle

sevgili metecim bir kere o yukarıda yazdigin kelimeye kesinlikle katılmiyoruum bunu bilesin tabiki bir çerçeve içinde olmalı arzide binmekte insanları rahasssiz etmek degildir ama benimde karşima bu gibi konular çikmiştir mesala alttakı örnek gibi ama ne olursa olsun sonuçta iki tekrlekmi
farklı oluyor be metecim tabi her şeyde oldugu gibi bizlerdede bazen bozuk insanlar çikabilir normaldir onlarda dogruyu göstermek lazim derim ben ne ineklerle karşilaştim hepsi akıllı idi )))) bu arda inek sahibinede benzermiş ))))

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
günaydın bakmayan varsa güncel diyelim :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
birileri motor yarışı yapacak diye ben işime gücüme bakamayacaksam yolumdan gidemeyeceksem işlerim yarım kalacaksa öyle işin içine bişey derim şimdi. bu tür organizasyonlar çevre insanının olumsuz etkilenmeyeceği şekilde yapılmalı.
o krosçu dua etsin karşısındaki inekti gözü dönmüş bir boğa olsa hastaneye de yetiştiremezlerdi garibimi :queen:
uludağa pikniğe çıkıyoruz bir zaman, yol kapalı: neymiş polo cup varmış. banane yaw yarışlardan, ben niye yolda beklemek zorundayım kardeşim bu adamlar yarışacak diye. bi pazarım var onunda içine ettirirmiyim sanıyorsunuz
::yola çivi döşeyen pijamalı pikniksever smileysi::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete abi bu topici unutmuştun hatırlatayım dedim :mrgreen:

Ben alırım gönlünü meteabinin:)

jazzbass ben işime gelince kendimi imlaya veririm dilbilgisine veririm...normalde yüreğe kişiliğe bakarım...sevgiler...:rendeer:

doni ayıp be kardeşim...topik hareketlensin diye beni ortaya atıp geriye kaçıyon...ratingin yok hayatım...şansına küs..eee bu işler kolay değil...müridlerim gelir bu topiğe merak etme...hatırım için mobilete bile binerler....:queen:

gerçekten kötü oldum.Bu geyiklerin döndügü zamanlar kim diyebilirdiki birgün buraya "donniedarko" arkadaşımızın hayatını kaybetmesinden dolayı üzüntümüzü dile gitirecegiz.

söylemek istedigim çok şey var fakat söyleyebilecegim çok az..........

hani hep derlerya "yarına çıkacagımız belli degil" gerçekten okadar dogru ve unutulmaması gereken bir sözkii.....

Valla Benİ Bekleyen En BÜyÜk Tehlİke KÖpeklerİn Çikmasidir Saldirmasidir....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylaşım için tşk...ii resimler vardı

Hasan kardeşimize rahmet olsun gani gani..

Şimdi yazdıklarına bakıyorum da, ne kadar duyarlı biriymiş, sözleri çok akıl dolu, sevecen, insani..

Yazık olmuş, çok yazık hem de

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar