Kedimiz doğuruyor

makasla kestim çok içim acıdı ama yapacak birşey yok evde başka uygun alet yoktu

5 de son büyütelim vericez yeni ailelerine. bakması zorlaştı her biriyle ilgilenmek. birde tatlı olmasalar, yiyesi geliyor insan bunları ya.

Hamster ben besledim hocam,kesinlikle tek bakılmalı çift olduğu anda yabanileşiyor.Ama masrafsızlar özelikle döşiyeceğiniz bir boru hattı sizi çok eylendirebilir.Özel toplarının içinde evde gezdirmekde keyifli.

Köpek ise en çelimsizi bile 1 saat gezmek ister.Gün içinde eğitimi yoksa tuvalet için bir kaç defa gitmek ister.Bana göre(1Pitt Bul,1 Alman kurdu(polis emeklisi),2 yavru kangal)bakan biri olarak kesinlikle bahce gerekli.

haklısın. sende bizdensin desene. memlekette köpeğim var o da tavuk bekçiliği yapıyor :)

Babam hint horozu besliyor hocam bende ordan rahatım.Horozları farelerden,hırsızlardan koruyor.
Şuan aktif olarak
2 Muhabbet,
2 Kanarya,
yaklaşık 8/10 horoz bir o kadar da tavuk ve civciv,
1 Adet otcul pira arada bi ette yiyor,
2 adet te tavşanı mız var.

Hayvan beslemek çok güzel birşey.Keşke her insan bunu fark edebilse.

Aynen hayvandan zarar gelmez ki aksine duyarlılığı arttırıyor sizinki çiftlik olmuş bayağı

25.000 tl mi demek istedin eğer öyleyse o horozun acaba özelliği neydi ötünce altın mı saçıyor mübarek

Düşündümde kedilere sarımsak veya vanilya ismi koymak gibi bir hata yapmayın.

Vanilya idare ederde sarımsak ne biliyim çok iç açıcı gelmedi.
Illa bir isim düşünüyorsanız
Casus,Mıncır veya Jelibon olabilir.

25.000 tl mi demek istedin eğer öyleyse o horozun acaba özelliği neydi ötünce altın mı saçıyor mübarek

Hocam tek dövüşüne 5.000 bin kazandırıyor.Hayatın da 7/8 dövüş yapar sonra kartlaşır yavruları dövüş yapmadan 500 1.000 den gider.Babasına benzeyen çıkar hoop geldi 5.00/6.000 bin olurda 3/4 dövüş kazanır para katlanır gider.
Bi ara gidmenizi tavsiye ederim hiç görmiyeceğiniz şeyleri görürsünüz.

Yok ben öyle şeyler tasvip etmiyorum hayvanları bu şekilde kullanılmasına karşıyım dövüş yapılacaksa bırakın hayvanları doğasına salın gitsin

Düşündümde kedilere sarımsak veya vanilya ismi koymak gibi bir hata yapmayın.

Vanilya idare ederde sarımsak ne biliyim çok iç açıcı gelmedi.
Illa bir isim düşünüyorsanız
Casus,Mıncır veya Jelibon olabilir.

Şu anda bir kedim var, adı Rüzgar.
Eğer ikinci kedim olursa adı hazır: Lucifer

5 de son büyütelim vericez yeni ailelerine. bakması zorlaştı her biriyle ilgilenmek. birde tatlı olmasalar, yiyesi geliyor insan bunları ya.

Benimki çok huysuz ve kıskanç. Yoksa yavrulardan birine talip olurdum.

Son düzenleme:
Şimdi o horoz dövüşünde 5 bin tl mi kazanılıyor.
Bunu benim gibi ticarete atılmak isteyen birine demicektiniz.
Bir dahaki ay maaşla 10 horozmu alsam ne :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:33 ----------

Şaka bir yana yazık hayvanlara yaralanırlar,desteklemiyorum.

Teşekkürler
Hayvanlar üzerinden para kazanılmasa keşke iddia falan oynayın ya

Ben apartmanda oturuyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------

Köy gibi bir yerde yaşasam gönüllü çıkardım ama şuda var annelerinden ayırmasanız daha iyi değilmi?

Kedileri mi onları zaten memlekete götürecem oradan ihtiyacı olanlar istiyor kalanlarda memleketteki evi korurlar hemen değil ilk önce sütten kesilmesi lazım o zamana kadar bakarım

Sizin memleket fethiyemi biz küçükken yani beş altı yaşındayken 2 sene kaldık orada.

İyi yapmışsınız memleketimi övmek gibi olmasın ama güzeldir bence tatilede gelmelisiniz köy hayatının turizmle buluştuğu nadir yerlerdendir

Bizim geliş sebebimiz zorunluluktandı.
Evimiz sel sularına gömülmüştü,orda akraba vardı.
Şimdi sorsalar nereyi hatırlıyorsun bir hisarönü vardı sanırım birde şemsiyeli kokteyler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar