Kedimiz doğuruyor

hmmm geçmiş olsun güzel yerdir hisarönü aslında gezilecek çok yer var tabi vakit lazım küçükken gezmenin dezavantajı da bu şimdi gezsen 20 yıl 30 yıl sonrada anlatırsın

Otomobilde sınırım ayvalığa kadar en son tatilde ailecek oraya gitmiştik araç kullanmaktan zombiye dönmüştüm.
Fethiye gibi uzak yerleri gitmeyi rüyamda bile düşünmem.

Evlenince bir balayı nasip olur inşallah ( pardon evliliği 35den önce düşünmüyordun dimi) başka kapılar açılır inşallah ya

Abi öncelikle her şeyin başı hijyendir. Anne sütü de sağlıklı olmaları için çok önemlidir. Özellikle doğumdan sonraki ilk 24 saatte kolostrum ya da ağız sütü adı verilen bu anne sütünü emmeleri hayati önem taşır. Bu sütün içinde bağışıklığı güçlendiren antikorlar vardır o yüzden önemlidir. En az 2 ay anne sütünü emmelidir. Sıcak tutulmalıdır. Bunun için sıcak su torbası kullanabilirsiniz kedicikler yanmasın diye üstüne de havlu serebilirsiniz. Bir de fotoğraf çekerken flaşsız çekersiniz kediler için iyi olur daha yeni doğmuş gözleri açılmamış hassaslar ve gözleri zarar görebilir. Veteriner hekime sağlık kontrolüne götürürseniz de iyi olur. Şuan aklıma gelenler bu.

Uyarıların için teşekkür ederim hepsini dikkate alıcam şuan durumları iyi. içip içip uyuyorlar.

Ölüdeniz vardı birde çocukken de çok safmışım hiç birşey hatırlamıyorum doğru dürüst.

Ölüdeniz biraz klişe gibi ya yeni tanıştığım birine fethiyeliyim diyorum aaa Ölüdeniz mi diyor hemen. 5-6 yaşından bahsediyorsun benim aklıma gelen o yaşlarımda bir kaç anım var hatırlamak zor oluyor cidden

Abi içip içip uyuyorlar dediniz iyi hatırlattınız :) O içmelerden sonra çıkarmalarıda gerekiyor haliyle daha kasları gelişmediği için tuvalet ihtiyaçlarınıda karşılayamıyorlar. Normal şartlarda anne kedi bu ihtiyacı karşılar. Eğer olduda anne kedi yapmaz ise ılık nemli bir pamuk ile hafifçe genital bölgeyi uyararak tuvalet ihtiyacını siz karşılayabilirsiniz. İyi geceler diliyorum ben yatıyorum :)

Bak bunu ilk defa öğreniyorum teşekkürler hayırlı geceler bi deneyeyim olacak mı göreyim

Kedi sütü içeriği özellikle ilk sütün,müsil maddelerde içerir muhtelemelen.Sindirimlerinde problem çıkacağını sanmam.

Abi sen onu ciddi ciddi elinle tutup çıkarttın mı oradan hayatta yapamam..

Abi kedi doğrururken bazıları ters geliyor kafası kedinin içinde sıkışıyor onu çekmek gerekiyor nazikçe

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

Yaparsın ya neden olmasın zor birşey değil

Abi kedi doğrururken bazıları ters geliyor kafası kedinin içinde sıkışıyor onu çekmek gerekiyor nazikçe

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

Yaparsın ya neden olmasın zor birşey değil

Yok ya elleyemem bile anne kedi acı çekiyormuydu ne bilim işte kadınlar bağrır ya onun gibi..

Bağırmaz mı acıdan bağırışı bile değişiyor elimi falan ısırıyor acıdan. Doğum yaptıktan sonra hemen yavrusunu temizleme başlıyor. Düşünsene o kadar acıyla doğuruyorsun acın devam ederken yavrunu temizlemeye çalışıyorsun. Doğum yapmak kutsal birşey ya annelerin ellerinden öpmek lazım.

Bağırmaz mı acıdan bağırışı bile değişiyor elimi falan ısırıyor acıdan. Doğum yaptıktan sonra hemen yavrusunu temizleme başlıyor. Düşünsene o kadar acıyla doğuruyorsun acın devam ederken yavrunu temizlemeye çalışıyorsun. Doğum yapmak kutsal birşey ya annelerin ellerinden öpmek lazım.

Vallaha helal olsun müdür hayata cesaret edemezdim sıcak su felan gerekiyor mu harbi..

İşte o kadarını bilmiyorum galiba gerekmiyor sonuçta doğada bu hayvanlar tek başına yanlız doğum yapıyorlar ama kedi yanında istiyor gibiydi beni yanıma gelip acılı şekilde miyavlıyordu sonra ona yaptığım Doğum yerine gidiyordu sanki gel der gibi yanında olduğumda da hiç kafasını kaldırmadan ıkınmaya çalışıyordu.
Teşekkürler hocam kim olsa aynını yapardı hem veterinere götürecek vakitde yoktu hemen başladı. Motosikletle götüremezdim.

Aslında düşünmedim değil onları değiştiriyor gibiyim bir yıl kadar sonra memlekete götürecem doğasına bırakacam ama yinede yakınımda olacaklar

Bu kediye sarımsak vanilya falan verirken dikkat et. Hayvan beslenmesi insana ozlestirilemez. Hayvana zarar verebilirsin. Bir veterinere sormakta fayda var.

Çok cici oluyorlar hele bi gözlerini acsinlar fildir fildir.

Tamam dikkat ederim ilk önce veteriner
Dimi bide 5 tane tatlı tatlı oynarlar artık gezmeye bile çıkarız onlarla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar