Piston Segmanları Nasıl Değiştirilir Takılır ve Ağız Açıklıkları Nasıl Dizilir. Honda

Selam.

Piston segmanları nasıl takılır onun üzerine bir video ekledim. Bazı yerlerde segman demek istediğim halde piston diyorum.
Kusura bakmayın.
Başlığın sonunda Honda olarak kalmış ama videoda izledikleriniz tüm pistonlar için geçerli.

Aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=FD1gLcx6FgY

Son düzenleme:

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Kaliteli bir kanalmış, tebrik ediyorum. DIY kafasını da seviyorum, iyi geldi.

"Arkadaşlar" ve boğaz temizleme işini biraz azaltırsanız daha iyi olur :)

Dostum ağzına sağlık. Senin gibi bilgili arkadaşlara ihtiyaç var. Senden ricam daha çok bu tarz teknik videolar çekmen ve yukarıdaki arkadaşın da belirttiği gibi "arkadaşlar" dememen. :)

arkadaşlar saolun:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

hastayım ya:)

Güzel bilgiler.yüzlerce boş konunun içinde böyle güzel konular görmek güzel.

alet edevat bilgi birikime bakınca iyi bir motosiklet ustası olduğunuz belli oluyor.

Selam.

Piston segmanları nasıl takılır onun üzerine bir video ekledim. Bazı yerlerde segman demek istediğim halde piston diyorum.
Kusura bakmayın.
Başlığın sonunda Honda olarak kalmış ama videoda izledikleriniz tüm pistonlar için geçerli.

Aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=FD1gLcx6FgY

uzun zamandır senin kanala aboneyim zaten.izlediğim tüm videoların çok kaliteli.hepsini tek tek anlatmışsın.emeğine sağlık.bende de cbf 150 var.o yüzden senin videolar benim için çok önemli.sürekli takipteyim haberin olsun :)

Abartısız 100 defa "arkadaşlar" demişim. Video bu yüzden izlenmiyorsa yeniden çekip düzgün bir bir şekilde yükleyeceğim. Videoyu izleyenlerden yorum alabilirsem sevinirim. Yeniden çekeyim mi videoyu?

Bir de bazı noktalarda piston, segman, silindir karıştırıyorum. Segman demek istediğim yerde piston, piston demek istediğim yerde silindir vs demişim.

O kadar emek ziyan olmasin tekrar cekmene gerek yok. Elestirilerin dikkate alinmasi guzel :)
Boyle bilgilendirici konularin olmasida ayrica guzel tebrik ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar