- Konu Yazar
Düzenleyim derken yanlışlıkla sildim tekrar yüklenecek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
Merhaba arkadaşlar, malum önümüz kış hazırda elimde malzeme varken yağmur ve çamurdan korunmak için çamurluk yapımına başladım, proje boyama aşamasına geldi yan kol yapım aşamasında. Çamurluğun yapım aşamasına lastiğe göre ölçü almakla başlıyoruz, ben kümes telini tercih ettim çünkü şekil vermesi çok kolay, tercihe göre yalıtımda kullanılan köpük malzemede kullanılabilir.
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Kalıp alma sonrası altına çıtpıt patlayan zavazingoyu koydum ama koymaz olaydım
[/url][/IMG]
Fiber kumaşımızı kalıba reçineliyoruz
[/url][/IMG]
Problem yaşıyoruz ama demokraside çağreler tükenmez
[/url][/IMG]
Ne güzel şey şu epoksi macun
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Kalıp aldıktan sonra zımpara, düzeltmeler ve şekil verme aşaması
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Astar ve boyadan önceki son aşama kol yapımıda en kısa zamanda yüklenecek, takipte kalın arkadaşlar. Beğeni, fikir ve yorumlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekkürler, instagramdan takip etmek isteyenler için adresim @hsyndrms
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
Merhaba arkadaşlar, malum önümüz kış hazırda elimde malzeme varken yağmur ve çamurdan korunmak için çamurluk yapımına başladım, proje boyama aşamasına geldi yan kol yapım aşamasında. Çamurluğun yapım aşamasına lastiğe göre ölçü almakla başlıyoruz, ben kümes telini tercih ettim çünkü şekil vermesi çok kolay, tercihe göre yalıtımda kullanılan köpük malzemede kullanılabilir.
Kalıp alma sonrası altına çıtpıt patlayan zavazingoyu koydum ama koymaz olaydım
Fiber kumaşımızı kalıba reçineliyoruz
Problem yaşıyoruz ama demokraside çağreler tükenmez
Ne güzel şey şu epoksi macun
Kalıp aldıktan sonra zımpara, düzeltmeler ve şekil verme aşaması
Astar ve boyadan önceki son aşama kol yapımıda en kısa zamanda yüklenecek, takipte kalın arkadaşlar. Beğeni, fikir ve yorumlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekkürler, instagramdan takip etmek isteyenler için adresim @hsyndrms
Son düzenleme: