Viraj kabiliyeti Hakkında Ufak bir Açıklama
Çok iyi Bir sürücü Olmamama Rağmen artçı ile İğneada Dönüşü Virajlarda Egsozu asfalta Değdirebilmeyi Başardık .
Daha İyi Sürücülerin Elinde Gerçekten Harika işler Çıkarta bilir.
Not: Lastikler Orjinal
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------
tek silindirli bir motor için 180km baya sert zorlayıcı bir hız.bajaj zaten bu motorda gücü ve devri kısmış orası net siz bunu aşarsanız ne olur orası şüpheli.ayrıca anlayamadığım bir konu var bilen varsa açsın sadece dişli seti değiştirerek 20km hız farkı nasıl oluyor onu çözemedim.gps yada başka bir motorla bu hızı teyit edersen daha iyi olur bence okumada yanlışlık olabilir.
Bizde Bunu Söylüyoruz Ancak İnsanlarımız Bildiğiniz Üzere Hız Hastası.
Biz Motorun Torkunu Gücünü Söyledikçe Onlar bize Kaç Bastığını Sordular.
Bizde 184 e kadar Çıkarabildik ve Tork Kaybı yaşamadık.
Ayrıca Aynı Hızla Daha Düşük Devirlerde ulaştığımız için Yakıt Ve titreşimden Kurtulduk.
Km göstergemizde Herhangi bir Sıkıntı yok . Evet dişli Değiştirerek Motorlarda Bukadar Hız Arttırmak mümkün.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
Adamlar motoru son hızını 150*160 arası bişey hesap ederek yapmışlar parçaların uyumu ,aerodinamik,ergonomisi vs ona göre, sen son hızı 150 olan makineyle 170-180 ile gidersen motorun başta motorunun sonrasında diğer parçalarının ömründen yemiş olmuyor musun ?
Dostum Bunu 400CC lik Makine En az 200 yapması lazım 160 nedir diyen arkadaşlar ile konuşup tartışabilirsin.
Bende bu Motoru Orjinal Hali İle Kullanıyorum.
Bahsettiğiniz Konu Daha Çok 125 CC makinaya 200 Yaptırmaya Çalışan arkadaşlar için Geçerlidir. İstesek Bu Motora 200 de bastırabiliriz zor değil.
İlla bu Motor ile Hız Yapmak isteyen Arkadaşlara Seçenek sunuyoruz. Yakasından tutup zorla takmıyoruz bu dişliyi.
Saygılar.