Model halan bayilerde duruyor mu? Yoksa tek parti mi getirildi? Bilgin var mı? @polo34
bizim motoru diyorsan tek parti falan değil, pek çok yıla ait var, modifiyeli olarak blackster adında geldi, supershadow 250-landcruiser 250-cruiser 250-blackster 250 olarak düzele düzele devam ediyor, keeway bu açıdan iyi firma, virago 250 kopyası motorun peşini bırakmadı, enjeksiyonu bizim cruiser 250 ile beraber taktı, valla işte ne diyeyim

bu paraya bu kadar derler ya, görüntü var ses-performans yok

140 yaptırıyorlar ama yeterince düzlük lazım, rüzgarsız ortam lazım, ev iş arası köprü geçiyorum, normalde 80-100 civarı kullanıyorum, zaten yol bomboş olmuyor, kaptırıp sol şeritten yardırılmıyor

yokuş yukarı 100 yapıyor, yetiyor bana

ben 80 km'de plakasız 6800 tl'ye aldığım için böyle rahat konuşuyorum, 17 hp'lik motor 14000 TL'lik araçta normalde olmamalı, sürat çok önemliyse al gv250 tak ön cam vs

onda da distribütör muamma, paypal kapanınca hyosungsource'dan parça getirme zorlaştı, marka ortada kalmamalı, biri illa ki sahip çıkmalı, yoksa ikinci eller dibi bulur, zamanında gv250'de alırdım da bunun parasına 2 tane cruiser 250 oluyor diye almamıştım, bununda ön camlı halini seviyorum açıkçası