Kadikoyde apaçi motorcunun trajikomik kazasi

Mersin İl Temsilcisi
hehehe :mrgreen: ::shifty2:

O ne sinsi gulus bee :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

Eğer yeşil kawasaki üzerinde kırmızı beyaz Tulumu varsa sizi görmesiyle alakası yok her zaman öyle gidiyor:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

Hadi òndeki sığır arkadaki artçı ya ne demeli☺

Kadinlar hem tercih edip hem de sonra öküz der..

Bende çok görüyorum böylesini. Aksaray'da enduro motor pek yok. Bikaç tane anca. Işıkta durunca yandaki cgcide bi havalar bi aragazı vermeler. :mrgreen: Işık yanınca sanki kalkış yarışı yapıyormuş gibi basmalar. :mrgreen: Pek acımıyorum o yüzden öylesine. Motorcu kültürüne sahip insanıda görünce durdurup sarılasım geliyor.

Ön kaldırma derken. Motoru kendim toplamıştım. Hiç teker denemedim ömrümde. Dün halamınoğlu yanımda. Çocuk "Erdi abi önü kaldırabiliyonmu" dedi. Denemek istedim. Denememle zincir boşa dönmeye başladı. Arka göbeğin cıvataları kırmışım. Dişli boşa dönmeye başladı. Sonra bindik onun elektirikliye doğru cıvata almaya. :mrgreen: Çin malı tekere MZ motoru güçlü geldi heralde. Doğradı attı civatayı.

Buda böyle bir anımdır. Bi dahada denemem heralde. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------

Birde plakasız motorla polisten kaçması var. Onuda yazaydın. :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

Birde plakasız motorla polisten kaçması var. Onuda yazaydın. :mrgreen:
Saydıklarım bana ait ama müd iyi bilir. :p
Tek teker erdi. :queen:

Son düzenleme:
kardeşim asıl sığır sensin, nedenini sorarsan o trafikde o kadar makas atan apaçi varken sen sadece her yapıcağı en ağır harekette en fazla kendine zarar verebilicek olana sinirleniyorsun

Hakkımda attığınız asılsız yalanların hepsinin günahı büyük, yanacaksınız.

Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
kardeşim asıl sığır sensin, nedenini sorarsan o trafikde o kadar makas atan apaçi varken sen sadece her yapıcağı en ağır harekette en fazla kendine zarar verebilicek olana sinirleniyorsun

Turkce olarak duzgun bir cevap yazarsaniz cevap verebilirim.

Mersin İl Temsilcisi
Hakkımda attığınız asılsız yalanların hepsinin günahı büyük, yanacaksınız.
Çıtır çıtır çıtır...
Adam asık zaten bu biiir
Evleniyor vu ikiii
Bir de sana buyuk iftira ile saldiriyor...
-cehennem de, haritadan yer begenfirecek olsalar 7 ye surulecek sanirim..

Geçen paketçinin biri kırmızı ışıkta yanımdan geçti 50 metre gitti motorun önünü kaldırdı falan ilerideymiş çalıştığı yer de, motoru park ederken bana bakıyor nasıl yaptım şeklimi diyerekten :) kaskın camı renkli, yanlış anlamasın hayran kaldığımı düşünmesin diye kafamı çevirip bakmadım bile :) kendince mutlu olmuştur makinalı adama şekil yaptım diye :) ne yapalım çocukla çocuk mu olalım bu yaştan sonra.. arada sıra bana şekil yapan genç paketçi gibileri gelip soruyo abi kaskı kaça aldın diye.. 3 lira diyorum, abi o paraya motor alırdın ne yaptın beeaaa diyolar :) motoru sürüyorum kaskla kafamı koruyorum ikinci motora ihtiyacım yoktu ondan bu kaskı aldım diyorum falan öyle geyik yapıyoruz işte :)

ya o deilde benim minnoşla 2. kopruden geçiorum 1000 lik bir ss beni gormesi uzerine (ustunde full tulum ekipman vs) ayakta tekere kalktı,
yani şimdi apachi diyemiycem bilemedim ses gorselite bilemedim :)

güzeldiiiiii yani be yaaa...

bayılarak yapıyorum bende ilgi ile bakanları görünce, genelde telefonlarına sarılıp video çekmeye yelteniyorlar.
hoşlarına gidiyor insanların, ne güzel görsel seyir işte. mutlu oluyorum onları o halde görünce.
apaçi diyen arkadaşların da ellerinde olsa teker yapacaklarını düşünüyorum her fırsatta.
eğri oturalım, doğru konuşalım..

bayılarak yapıyorum bende ilgi ile bakanları görünce, genelde telefonlarına sarılıp video çekmeye yelteniyorlar.
hoşlarına gidiyor insanların, ne güzel görsel seyir işte. mutlu oluyorum onları o halde görünce.
apaçi diyen arkadaşların da ellerinde olsa teker yapacaklarını düşünüyorum her fırsatta.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
Sen onuncu köye muhtarsın. :p
Allah sağlık verdiği sürece debriyaj tokadı yiyecek. :queen:

önce msjı vereyim " tü tü tü kaka" pistte yapalım bunları :) jemand ayıp ama, sonra,

yani şu yorumu yaptım die arayan screenshot gonderen arkadasım oldu :)
"Yahu tekere mi ozendiriosun, sen modsun :)"

bende sole dedim ozendiriyorum deil, ama hepimizin içinde biraz apachilik var (adı apachilik ise)
ki ben ss hayranı biriyim, motora ss le baslayan da biriyim,
yolda full ekipman giyinmiş, tamam yolda zaten dogru deil, ama diyemem ki o ole yaparken hiç bakmadım,
İçerde bir yerde "benim" yani, son günlerde herkes burdan saldırıyor ama,
değişemem neysem oyum,
Cem yılmaz gibi mizahında sosyal mesajınız yok mu durumu gibi yazılarımda
hiç bir sosyal mesaj vermiyorum, içimden geldiğince yazıyorum,

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:36 ----------

Üstünde ducati tulumuyla genç efsanedir.
O adam kadar motordan zevk alanıda görmedim.
O da bizden apaçi. :p

bilemedim o muydu acaba?
sanki hrc 1000 rr falan bana ole geldi, ama karanlıktı hatırlamıyorum :)

İnsanların kurtlarını dökebilecekleri, sosyal karşılaşmalar, sohbetler icra edebilecekleri bir platform, saha, pist yok ki Avrupa'nın kültür başkenti kocaman İstanbul'da. Ben tekere getirir miyim motosikleti? Hayır. Ancak akrobasi yapanları çok güzel izlerim, büyük de keyif alırım. stopiler, viiğililer, driftler... İnsanlar bunları döktürmek istiyorlar ortalığa, ancak sahile giderler, mahalleli uyarır, trafiği seyrek alana giderler, polis gelir ceza keser... Bu adamlar bu zehri nerede atsınlar? Yurtdışında bir çok yerde kendim gördüm, bir çoğunu da internette videolarda fotoğraflarda gördüm, millet düşüyor kalkıyor gülüyor eğleniyor trafiğe kapalı geniş alanlarda. Hal böyle olunca bizimki havasını trafiğin ortasında atmayı uygun görüyor 2 gram muhakeme gücüyle.

Çıtır çıtır çıtır...
Adam asık zaten bu biiir
Evleniyor vu ikiii
Bir de sana buyuk iftira ile saldiriyor...
-cehennem de, haritadan yer begenfirecek olsalar 7 ye surulecek sanirim..

Yatacak yeri yok hayırsız p*ştun :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------

Delillerim var. Whatsapp geçmişini ss olarak koyabilirim.

Hooaaydaaa

önce msjı vereyim " tü tü tü kaka" pistte yapalım bunları :) jemand ayıp ama, sonra,

yani şu yorumu yaptım die arayan screenshot gonderen arkadasım oldu :)
"Yahu tekere mi ozendiriosun, sen modsun :)"

bende sole dedim ozendiriyorum deil, ama hepimizin içinde biraz apachilik var (adı apachilik ise)
ki ben ss hayranı biriyim, motora ss le baslayan da biriyim,
yolda full ekipman giyinmiş, tamam yolda zaten dogru deil, ama diyemem ki o ole yaparken hiç bakmadım,
İçerde bir yerde "benim" yani, son günlerde herkes burdan saldırıyor ama,
değişemem neysem oyum,
Cem yılmaz gibi mizahında sosyal mesajınız yok mu durumu gibi yazılarımda
hiç bir sosyal mesaj vermiyorum, içimden geldiğince yazıyorum,

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:36 ----------

bilemedim o muydu acaba?
sanki hrc 1000 rr falan bana ole geldi, ama karanlıktı hatırlamıyorum :)

En son hrc vardı zatii. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar